Stiri

Cristiano Ronaldo prezinta noul ZTE Nubia Z17 mini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cristiano Ronaldo prezinta noul ZTE Nubia Z17 mini →Chiar daca a disparut din prim planul companiilor ce produc telefoane mobile cu vanzari remarcabile, ZTE ramane un brand important. Compania responsabila de aparitia unor telefoane de exceptie asa cum este modelul ZTE Nubia Z9 Elite cu procesor Snpadragon 810, design premium si pret sub 200 de euro, cauta sa revina in prim plan si de curand a anuntat lansarea terminalului ZTE Nubia Z17 mini, care face parte dintr-o gama despre care am discutat si noi pe blogul catmobile.ro.

Cristiano Ronaldo imaginea perfecta pentru ZTE si noul sau terminal,  ZTE Nubia Z17 mini

ZTE Nubia Z17 mini va fi lansat oficial in data de 6 aprilie, deci in aproximativ o saptamana. Nimic spectaculos poate pana in acest moment al lansarii, cu exceptia specificatiilor extrem de interesante pe care le asigura noul terminal al companiei chineze. Doar ca lansarea ZTE Nubia Z17 mini nu a fost lasata la intamplare de catre producatorul chinez, care mizeaza pe un impact puternic la public si in special pe piata asiatica prin asocierea cu imaginea si numele, actualului detinator al Balonului de Aur, portughezul Cristiano Ronaldo.

Considerat cel mai important nume din industria sportului atunci cand vine vorba despre imagine, super starul lui Real Madrid promoveaza printr-un tease noul smartphone al companiei asiatice, companie care-l plateste anual cu bani grei. Cristiano este imaginea smartphone-urilor Nubia de ceva timp, astfel ca aceasta mini prezentare nu vine neaparat ca o surpriza, doar ca de aceasta data, vedeta de origine portugheza a lansat si un tease extrem de interesant inainte de lansarea oficiala a terminalului ZTE Nubia Z17 mini.

Pe conturile sale de socializare, Cristiano Ronaldo este cea mai urmarita personalitate din lumea sportului, doar pagina sa de Facebook adunand peste 120 de milioane de like-uri. Ieri, Ronaldo, a postat o imagine care-l infatiseaza alaturi de noul ZTE Nubia Z17 mini si un mesaj cat se poate de atragator pentru fanii sai si ai companiei: „Abia am terminat de facut primele poze cu smartphone-ul ZTE Nubia Z17 mini si va spun sincer, ca sunt foarte impresionat de camera sa duala. Astept cu nerabdare lansarea produsului de pe 6 aprilie” scrie Cristiano, intr-un mesaj apreciat pe toate retelele de 1 milion de oameni.

cristiano ronaldo-nubia z17

Real Madr este un smartphone atragator, cu ecran de 5.2 inch, 4 GB memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare interna si doua camere de 13 megapixeli plus o camera frontala de 16 megapixeli. Terminalul va costa doar 257 de euro si se anunta a fi un adevarat best buy pe piata din Asia, o piata unde Cristiano Ronaldo se bucura de cea mai mare popularitate dintre toate personalitatile sportive ale lumii. Dincolo de procesorul octa-core pe 64 de biti pe care il propune noul terminal ZTE marca Nubia, indiscutabil, cel mai interesant detaliu despre ZTE Nubia Z17 este legat de acumulatorul sau spectaculos cu o capacitate remarcabila (5000 mAh) care se va bucura de tehnologia fast charging. Prin aceasta tehnologie, se presupune ca phabletul se va putea incarca in decurs de 30 de minute pana la 45-50 din capacitatea bateriei.

Cristiano Ronaldo este imaginea ZTE de mai bine de doi ani, insa portughezul este considerat o adevarata masina de facut bani. Super starul lui Real Madrid are intelegeri semnate cu branduri importante ale lumii asa cum sunt Nike, Jacob & Co, KFC, Emirates, Herbalife, Poker Stars,Tag-Heuer, Sacoor Brothers, Monster headphones, MTG, Samsung, Toyota, Armani, Unilever, Banco Espirito Santo, Mobily si Castrol. Toate aceste contracte ii aduc venituri de aproape 300 de milioane de lire anual, suma fara precedent in lumea sportului.

Phabletul ZTE Nubia Z17 cu display de 5.5 inch, baterie de 5000 mAh, 3GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare, plus procesor octa-core Helio P10 si camera foto de 13 megapixeli va fi lansat in data de 6 aprilie si va fi disponibil in doar doua culori: auriu si negru. Decizia ZTE Nubia vine ca urmare a studiilor de piata realizate in perioada de sfarsit de an 2016, cand cele doua culori au castigat sondajul secret initiat la nivelul unui esantion de cateva mii de chinezi, anunta China Today.

Cristiano Ronaldo ZTE Nubia Z17 mini

Summary
Article Name
Cristiano Ronaldo prezinta noul ZTE Nubia Z17 mini
Description
Super starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a lansat un tease foarte interesant pentru ZTE Nubia Z17 mini