Reviews

Coolpad Note 6 pret, specificatii, detalii oficiale, primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Cei de la Coolpad au lansat oficial in India, cea mai recenta creatie de buget din portofoliul companiei. Modelul Coolpad Note 6 va costa 8999 de rupii indiene, echivalentul a putin peste 500 de lei si va putea fi achizitionat cel mai probabil de pe site-uri precum Gearbest sau Flipkart. Detalii oficiale despre acest device avem in continuare.

Coolpad Note 6 detalii, primele pareri, specificatii tehnice

In urma cu aproape o luna de zile, compania Coolpad lansa oficial modelele Coolpad A1 si Coolpad Mega 4A, doua telefoane foarte accesibile ca pret, prezentate oficial tot in India.

Producatorul scoate acum oficial si modelul Coolpad Note 6, cel pe care il prezinta ca fiind primul „selfie focused smartphone”. Privindu-i specificatiile e chiar usor sa deducem ca la asta s-au si gandit.

Coolpad Note 6

Noul model Coolpad Note 6 are o camera foto selfie duala, care camera se bazeaza pe o combinatie atractiva de senzori de 8 si 5 megapixeli. Aceasta camera duala beneficiaza de LED Flash si poate captura foto in unghiuri de 120 de grade. Pe spate, device-ul se bazeaza pe o camera principala echipata cu lentile 6P si o rezolutie de 13 megapixeli.

Coolpad Note 6 nu iese foarte mult din peisajul cu care ne-am obisnuit la telefoanele de buget din Asia, in special cele care nu sunt sustinute de branduri foarte puternice. Gasim un scanner de amprente pe fata si un slot dedicat dual SIM si microSD. Terminalul are in configuratia sa o baterie de 4070 de miliamperi, baterie care conform producatorului va asigura pana la 350 de ore de autonomie in standby.

170 de grame cantareste handset-ul, a carui grosime depaseste 8 milimetri (8.62 milimetri mai exact). Asigura suport 4G VoLTE si suport WiFi 802.11 b/g/n. Ecranul sau are o diagonala de 5.5 inch si este imbracat in sticla curbata 2.5D, care asigura atat protectie, cat si un impact ceva mai puternic din punct de vedere estetic. Rezolutia maxima pe care o accepta acest display este de 1920 x 1080 pixeli, adica in traducere libera, Full HD.

Daca va intrebati ce nivel de performanta acopera Coolpad Note 6, ei bine cred ca va fi unul satisfacator la acest bani. De aplaudat faptul ca producatorul a optat pentru un chipset Qualcomm, model Snapdragon 435, o platforma mobila care se bazeaza pe patru nuclee Cortex A53 de 1.4 Ghz si pe alte patru nuclee Cortex A53 de 1.1 Ghz). Memoria RAM a dispozitivului atinge 3 sau 4 GB RAM in functie de versiune, in timp ce capacitatea de stocare a datelor va fi distincta de asemenea: 32 GB pe o versiune si 64 GB ROM pe cealalalta versiune.

Dinspre producator aflam ca modelul Coolpad Note 6 va fi disponibil pe culoarea auriu si ca versiunea mai puternica (cea de 4 Gb RAM/64 Gb ROM) va costa putin mai mult (probabil undeva spre 600 de lei). Momentan, device-ul este oficial doar pentru zona India. Vom reveni cu amanunte despre disponibilitatea sa.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Note 6