Stiri

Coolpad Cool Play 6 a fost lansat oficial in India

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asa cum era programat, Coolpad Cool Play 6 a fost lansat astazi oficial in India. Device-ul este prezentat de catre micutul producator drept un veritabil flagship.

Detalii oficiale Coolpad Cool Play 6

Chiar daca producatorul il anunta drept un flagship, Coolpad Cool Play 6 nu poate fi inclus in aceasta categorie daca ii alaturi un terminal ca Samsung Galaxy S8, OnePlus 5 sau HTC U11. Este insa intr-adevar un handset diferit de ceea ce a oferit pana acum pe piata Coolpad, iar reactiile pozitive legate de acest telefon nu intarzie sa apara.

La cateva zile de la lansarea oficiala a modelului Coolpad Cood M7 (un alt device atractiv propus de micutul producator), compania vine acum cu ceea ce se doreste a fi flagshipul din 2017 al Coolpad.

Coolpad Cool Play 6 (2)

Si…intr-adevar, lucrurile stau destul de bine pentru noul varf de gama. Evaluat la peste 200 de dolari inainte de lansarea oficiala, Coolpad Cool Play 6 a primit un pret oficial de 14.999 de rupii indiene, echivalentul a 234 de dolari. In traducere romaneasca, asta ar insemna ca un roman interesat de achizitionarea Coolpad Cool Play 6 va trebui sa scoata in jur de 900 de lei din buzunar. Pretul este insa unul excelent, daca tinem cont ca noul device cu statut de flagship al companiei vine cu 6 GB memorie RAM. Cu siguranta nu vom gasi pe piata un device cu o asemenea capacitate RAM si un asemenea pret bun!

Ce altceva mai ofera Coolpad Cool Play 6? In primul rand o camera foto duala, cu doi senzori de cate 13 megapixeli. Designul metalic si aspectuos este un alt detaliu remarcabil pentru Coolpad Cool Play 6, in timp ce ecranul este un Full HD cu diagonala de 5.5 inch, absolut spectaculos pentru nivelul producatorului.

Coolpad Cool Play 6

Mai mult decat atat, Cool Play 6 vine cu un procesor foarte puternic pentru gama mid-range (Qualcomm Snapdragon 653, octa core pe 64 de biti) plus o capacitate de stocare a datelor impresionanta: 64 GB.

Selfie-urile sunt asigurate de o camera cu senzor de 8 megapixeli si apertura f/2.2, in timp ce autonomia se anunta foarte buna, datorita bateriei de 4060 miliamperi.

Coolpad Cool Play 6 (1)

Coolpad Cool Play 6 vine cu Android Nougat din cutie, customizat cu interfata Journey UI. Surprinzator, sau nu, Coolpad anunta ca terminalul va primi update la Android 8.0 pana la inceputul lunii decembrie!

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Cool Play 6