Stiri

Coolpad Cool M7 a fost lansat oficial in China

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Coolpad a lansat ieri pe piata un nou smartphone, cu cateva zile inainte de lansarea oficiala a device-ului CoolPad Cool Play 6. In China, noul Coolpad Cool M7 a vazut lumina zilei si a lasat deja o impresie destul de placuta, daca tinem cont de reactiile de pe reteaua de socializare Weibo. Telefonul nu va fi insa unul foarte accesibil ca pret, ceea ce este usor neobisnuit pentru o compania precum Coolpad. Noul Cool M7 va costa peste 340 de euro, echivalentul a aproape 3000 de yuani.

Coolpad Cool M7 specificatii tehnice

  • Display: 5.5 inch, Full HD, 1920 x 1080 pixeli, sticla curbata 2.5D
  • Procesor: Snapdragon 625, 2 Ghz, Qualcomm SoC
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Dotari foto: 12 +13 Mp
  • Baterie: 3200 mAh
  • Greutate: 152 grame
  • Grosime: 6.9 milimetri

Coolpad Cool M7: ce ofera la acesti bani?

Noul terminal al companiei Coolpad surprinde prin configuratia foarte atractiva si usor atipica pentru nivelul limitat al acestui producator. Coolpad Cool M7 vine cu senzor de amprenta integrat in butonul Home si va fi disponibil pe o singura culoare: negru mat.

Coolpad Cool M7

Telefonul are un corp unibody metalic si asigura un display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD (in speta, 1920x 1080 pixeli). Pentru protectie, dar si pentru a puncta la capitolul estetic, Coolpad Cool M7 isi imbraca display-ul in sticla curbata 2.5D.

Procesorul este unul foarte puternic pentru acest segment si reprezinta inca un capitol la care Coolpad, surprinde. Este vorba despre Qualcomm Snapdragon 625, un octa core tactat la frecventa de 2.0. Doar daca adaugam aceste detalii, aspectului foarte placut al telefonului si prezentei unui sistem de operare valoros precum Android Nougat, atunci realizam ca producatorul a incercat sa faca in mod evident un salt inainte prin modelul Cool M7.

Telefonul beneficiaza de o memorie de 4GB RAM si aduce 64 GB de stocare interna, ceea ce confirma configuratia puternica a device-ului. Discutam ceva mai sus de Android 7.0 Nougat, prezent pe Coolpad Cool M7, dar trebuie precizat ca acest sistem de operare este insotit de interfata proprietara Cool UI in cea mai noua versiune a sa (8.0).

In ceea ce priveste autonomia device-ului, acesta se prezinta cu o baterie de 3200 mAh, care se presupune ca ar asigura minim o zi de functionalitate normale dupa o incarcare de 30-40 de minute. Pe partea din fata, telefonul vine cu o camera principala de 12 megapixeli cu auto-focus si LED Flash, in timp ce pe partea din spate terminalul are o camera de 13 megapixeli si apertura F/2.2.

Smartphone-ul mai asigura conectivitate de tip USB Tip C, este un hybrid dual sim, are bluetooth 4.1 si GPS. Coolpad Cool M7 este capabil de 4G LTE, cantareste 152 de grame si masoara doar 6.9 milimetri grosime, fiind un telefon destul de slim.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Cool M7
Price
EURO 345