Stiri

CONFIRMAT | Specificatii tehnice Honor V20 via GeeekBench si AnTuTu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Honor a lansat oficial pe piata Honor Magic 2, un device care benfeciaza de din ce in ce mai des folositul mecanism de slide. Pregateste insa V20 sau Honor View 20, inlocuitorul oficial al excelentului Honor View 10. Noul smartphone Honor V20 a mai fost subiectul discutiilor noastre pe blog, dar primeste acum date oficiale din partea site-urilor de specialitate din China.

Mai exact, viitorul device al sub-brandului Huawei a fost depistat in bazele de date ale site-urilor de benchmarking, GeekBench si AnTuTu. Prin urmare, putem sa ne facem o idee clara asupra specificatiilor sale interne.

Specificatii Honor V20 (aka Honor View 20)

Honor V20 isi face aparitia de Craciun in China. Telefonul va purta denumirea de Honor V20 in aceasta zona, dar in afara Chinei va fi cunosct si ca Honor View 20. Chiar inainte de lansarea sa oficiala pe teritoriu asiatic, noul Honor V20 a fost depistat in baza de date a site-ului GeekBench. Versiunea sa globala va fi lansata in Europa, dupa anul nou.

Honor V20 (2)

Modelul cu numarul PCT-AL10 este cel rezervat de Honor, testelor efectuate in GeekBench de catre Honor V20. Telefonul a bifat 3261 de puncte in testele single core si 9792 de puncte in testele multi-core.

Listarea din GeekBench ne familiarizeaza cu specificatiile interne oficiale ale handset-ului.

Honor V20 va avea un procesor octa-core la bord, care se spune ca este Kirin 980 SoC, limitat la frecventa de 1.8 Ghz. Terminalul va avea 8GB dedicati memoriei RAM si va rula din fabrica Android 9.0 Pie.

Evident, V20 va avea si o versiune mai ”blanda” care va echipa device-ul cu 6GB RAM si 64GB pentru stocarea de date. Aceasta versiune va costa si ceva mai putin.

Din listarea de pe site-ul AnTuTu, acolo unde Honor V20 a bifat un scor de 274.345 de puncte, aflam ca device-ul se va baza pe un ecran cu rezolutie Full HD Plus (adica 2280 x 1080 pixeli), dar din pacate, fara a cunoaste exact diagonala ecranului.

Honor V20 (1)

Se confirma prezenta unei versiuni de 8 GB RAM cu 256 GB dedicati stocarii de date, dar si acceleratorul grafic Mali-G76, precum si faptul ca Honor V20 va rula din fabrica Android 9.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al companei Google. Cele mai multe informatii anunta ca noul device al Honor va avea ecran perforat, care promite astfel un spatiu mai mare de afisare. Vom reveni si noi cu detalii asupra sa, in perioada imediat urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor V20