Reviews

Concept Vivo APEX – primul smartphone cu senzor de amprente pe tot ecranul! Nu are butoane si nici alte orificii! Vine cu Snapdragon 855 si 12 GB RAM

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Asa cum au promis, cei de la Vivo au lansat noul concept Vivo APEX. O continuare a proiectului Vivo NEX S, noul smartphone concept nu are butoane si nici porturi, si vine cu un design super modern, cu sticla curbata, atat pe fata, cat si pe spate. Noul smartphone nu are mufa de 3.5 milimetri pentru casti si nici port USB Type C, dar propune cateva noi provocari care vor sensibiliza cu siguranta piata de telefoane mobile din 2019.

Proiectul APEX era vehiculat inca de anul trecut, insa abia in acest an prinde contur ferm sub aceasta denumire.

Noul Vivo APEX este cel mai interesant release al unui producator mediu din China si va face cu siguranta concurenta produselor marilor companii din acest an. Inovator, atractiv si pe alocuri, impresionant, APEX de la Vivo este genul de smartphone care poate cuceri o piata sensibila la design-ul modern al telefoanelor, coroborat cu o performanta de cel mai inalt nivel si cu un pret bun.

Sau ma rog, aproape bun, pentru ca de aceasta data, Vivo nu s-a mai jucat deloc la acest capitol. Aruncam o privire peste prima mare lovitura a pietei de telefonie mobila din China din acest an, in cele ce urmeaza. Enjoy it!

Detalii oficiale despre Vivo APEX. Pareri si imagini impresionante

Smartphone-ul „concept” al celor de la Vivo nu putea avea un pret atat de mic pe cat ne-am fi dorit noi. Se vede clar intentia producatorului de a face trimitere la cele mai noi detalii tehnologice de pe piata, precum si la anumite inovatii care momentan, par interzise altor companii.

Vivo APEX

Vivo APEX

Vivo APEX, cel mai atractiv smartphone al inceputului de an va avea ca pret de pornire, se spune, 850 de dolari. Fie ca va imbraca hainele unui smartphone APEX fie ca va continua asa cum se zvoneste gama NEX, device-ul va fi cu siguranta unul foarte scump.

Vivo APEX utilizeaza tehnologia de sunet Full-Screen, care foloseste practic ecranul telefonului ca difuzor. Display-ul sau este un AMOLED de 6.39 inch, alimentat de cel mai recent procesor de la Qualcomm pentru telefoanele de top. Snapdragon 855 are suport pentru 5G prin eSIM, foloseste placite racite cu lichid si ambaleaza o memorie de 12 GB plus o capacitate nativa de stocare a datelor de 256 GB sau 512 GB in functie de versiune.

De asemenea, Vivo APEX dispune de tehnologia de amprenta digitala, care permite utilizatorilor sa deblocheze terminalul prin plasarea degetului aproape oriunde pe ecran. Nu lipseste din configuratia sa, deblocarea cu doua degete. Device-ul va propune o camera foto principala duala, cu senzori de imagine de 12 si 13 megapixeli, insa, in mod surprinzator, nu beneficiaza de camera frontala.

Vivo APEX (4)

Smartphone-ul va fi disponibil pe culori precum alb, negru si gri. Marginile sale sunt aproape inexistente, doar partea jos fiind subliniata de o usoara dunga neagra. Camerele de pe spate sunt cu atat mai impresionante cu cat ele sunt palsate la acelasi nivel cu capacul din spate al device-ului.

Vivo APEX (2)

Conceptul Vivo APEX nu este un smartphone adevarat, adica nu este inca un produs finit. Ceea ce Vivo a anuntat joi este doar o demonstratie tehnologica a ceea ce este posibil sa fie viitorul flagship al companiei. Nu exista buton pe nicio parte a device-ului si nici orificii pentru difuzoare sau casti. Exista insa un port magnetic pentru ca incarcare sau transfer de date.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo APEX