Stiri

Concept Samsung Galaxy Note 9: asa va arata viitorul flagship Samsung

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In urma cu o saptamana va anuntam ca Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea 8 GB RAM si 512 GB pentru stocarea de date. O parte dintre specificatiile vehiculate pentru viitorul varf de gama al Samsung le gasiti pe blogul nostru. Pana atunci, avem detalii legate de viitorul concept Samsung Galaxy Note 9.

Concept Samsung Galaxy Note 9

Un video la 360 de grade ruleaza incepand de astazi pe internet. El ne dezvaluie detalii legate de viitorul concept Samsung Galaxy Note 9, lasandu-ne libera imaginatia cu privire la felul in care va arata acest viitor flagship.

Imaginile sugereaza ca intre Samsung Galaxy Note 9 si telefoanele din seria S, nu vor fi diferente majore la nivel de design. Partea din fata a device-ului este dominata de ecranul de tip Infinity Display, cu margini subtiri atat in partea de sus, cat si in partea de jos.

Butonul pentru volum, precum si butonul power sunt plasate in partea stanga, la fel ca si la predecesorul sau.

In dreapta, descoperim un buton dedicat pentru asistentul Bixby. Compania a decis se pare sa pastreze si mufa de 3.5 mm pentru casti, care este plasata in partea de jos a handset-ului, langa portul USB Type C.

Samsung Galaxy Note 9

Asa ar putea arata viitorul Samsung Galaxy Note 9

Pe spate, Samsung Galaxy Note 9 pregateste o modificare. Senzorul de amprente s-ar muta acum sub modulul foto, ceea ce ar trebui sa-l faca si mai usor de utilizat (accesat).

Prezenta acestuia pe spatele telefonului in noul concept Samsung Galaxy Note 9 imaginat de presa inseamna automat ca terminalul nu va avea senzor de amprente sub ecran, asa cum se credea ca se va intampla. Totodata, Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa fie ceva mai subtire comparativ cu predecesorul sau, urmand a avea doar 8.6 mm. Note 8 avea o grosime de 8.8 mm.

Specificatii cheie pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 9

➡- Display Infinity, format 18.5:9, diagonala 6.3-inch, rezolutie Quad HD+

➡- Procesor Snapdragon 845 / Exynos 9810

➡- Memorie RAM 6 GB

➡- Memorie ROM 256 GB/512 GB

➡- Sistem de operare Android Oreo 8.1

➡- Baterie de 3.850 mAh

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes