Stiri

Compania Xiaomi a vandut 4 milioane de telefoane in India intr-o luna

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Xiaomi-festivalul DiwaliDupa ce si-a doborat recordul si a livrat peste 10 milioane de telefoane in luna septembrie, compania Xiaomi a anuntat ca are un nou target: vrea sa livreze peste 90 de milioane de telefoane in 2017!

Din India, aflam ca producatorul chinez a reusit o noua performanta remarcabila. Compania a vandut peste 4 milioane de telefoane doar in aceasta seara, intr-o singura luna.

Festivalul Diwali un mare succes pentru compania Xiaomi

Compania Xiaomi a anuntat prin vocea vicepresedintelui Manu Kumar Jain ca a reusit sa vanda peste 4 milioane de telefoane in luna septembrie, pe perioada festivalului Diwali din India. Campania Diwali with Mi care a debutat pe 20 septembrie si s-a incheiat pe 19 septembrie a adus castiguri importante pentru producatorul chinez, care a oferit mai multe telefoane din portofoliul sau la discount.

Festivalul Luminilor sau Diwali este una dintre sarbatorile foarte importante pentru hinduism, sikhism si jainism. Sarbatoarea dureaza doar 5 zice si este considerata una nationala in India, dar si in alte tari precum Singapore, Nepal, Malaezia sau Sri Lanka. Diwali inseamna de fapt sir de lampi in sanscrita, iar pe timpul acestui festival se aprind foarte multe candele simbolizand triumful binelui asupra raului. Xiaomi a profitat la maxim de acest eveniment fiind singurul producator important care a adus discount-uri majore in India pe timpul acestui eveniment.

Compania Xiaomi a folosit cu succes una dintre cele mai accesate platforme din zona India, Flipkart, si a creat Flipkart Big Billion Day in cadrul unei promotii Diwali. Cel mai bine vandut smartphone din India in aceasta perioada a fost Xiaomi Redmi Note 4. Compania Xiaomi a dat lovitura insa si pe Amazon, site care a confirmat vanzarile masive ale chinezilor pe perioada festivalului si dupa.

Summary
Compania Xiaomi a vandut 4 milioane de telefoane in India intr-o luna
Article Name
Compania Xiaomi a vandut 4 milioane de telefoane in India intr-o luna
Description
Cu ocazia festivalului Diwali din India, compania Xiaomi a reusit sa vanda peste patru milioane de telefoane din portofoliul sau
Author
Publisher Name
Catmobile