Stiri

Compania Xiaomi a inaugurat primul magazin Mi Store, deschis non-stop in Rusia

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania XiaomiCompania Xiaomi a ajuns in Europa si a deschis oficial primele doua magazine din Spania. La cateva zile distanta aflam ca puternicul producator chinez a inaugurat primul magazin Mi Store, care va fi deschis non-stop in Rusia. Este primul magazin din lume al producatorului care va fi deschis 24 de ore din 24, timp de sapte zile pe saptamana.

Compania Xiaomi isi face astfel oficial intrarea pe piata din Rusia, dupa ce in aprilie lansase in aceasta zona Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Note 2 si Xiaomi Redmi 4X.

Parteneriatul dintre Xiaomi si RDC este cel care ajuta foarte mult compania condusa de Lei Jun. RDC opereaza deja sase magazine autorizate in aceastaq zona, insa Xiaomi le-a solicitat sprijinul pentru primul Mi Store autorizat din Moscova, magazin care va fi deschis 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Este primul magazin din lume de acest gen dedicat unui producator de telefoane mobile.

Si asta nu e tot! Gigantul din China a prezentat Xiaomi Mi Mix 2 pentru piata din Rusia alaturi de cateva alte produse atractive precum Action Camera Mi 4K, Mi Bedside Lamp si Mi Smart Weighing Scale.

Compania Xiaomi (2)

Xiaomi Mi Mix 2 este disponibil in Rusia in versiunea cu 6 GB memorie RAM si 64 GB stocare de date, iar pretul sau de achizitie este de 34.990 ruble, aproximativ 580 de dolari americani. Scara celor de la Xiaomi (Mi Smart Weighing Scale) costa 2490 de ruble, adica 41 de dolari, in timp ce camera de actiune a producatorului poate fi achizitionata pentru 8990 de ruble, aproximativ 150 de dolari.

Pentru compania Xiaomi piata din Rusia pare una foarte importanta, iar Lei Jun o vede ca pe o piata globala foarte importanta, astfel ca in perioada urmatoare va deschide si un birou oficial la Moscova. Presa chineza anunta ca aceeasi strategie o va urma producatorul chinez si in alte tari din Europa, printre care Anglia si Franta.