Stiri

Compania Xiaomi a livrat 27.6 milioane de telefoane in al treilea trimestru al anului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorul din China a lansat ieri pe piata Xiaomi Redmi 5 si Redmi 5 Plus, doua telefoane de buget cu raport calitate-pret excelente. Tot ieri insa, cei de la Xiaomi au mai facut un anunt important care se leaga de cifra livrarilor atinse de companie in al treilea trimestru din 2017.

Compania Xiaomi confirma: aproape 30 de milioane de unitati livrate in trimestrul trei din 2017

Va anuntam recent ca in India, compania Xiaomi a reusit sa atinga un prag foarte important in acest an, devenind producatorul numarul 1 din aceasta tara. Ei bine in al treilea trimestru din 2017, gigantul din China anunta ca a livrat 27.6 milioane de telefoane, informatie confirmata atat de presa de specialitate din aceasta tara cat si de Institutul IDC.

Compania Xiaomi

Cei de la DigiTimes deja preconizau ca in aceasta perioada a anului Xiaomi va livra intre 25 si 30 de milioane de unitati, ca urmare a multiplelor modele din gamele de buget si mid-range.

Considerata de specialisti „Apple-ul Chinei”, compania Xiaomi nu a oferit pentru moment detalii concrete legate de livrarile din al treilea trimestru al anului, desi a confirmat informatia in cadrul unei conferinte de presa. Important de precizat: 40% din aceste livrari au mers catre India, piata pe care compania Xiaomi a castigat-o pentru moment in lupta sa cu Samsung Electornics, cel mai mare producator din Coreea de Sud.

Xiaomi livrari

Prin metodele sale de promovare si noua strategie abordata, producatorul a reusit sa depaseasca iata cu mult cifrele de anul trecut, cand compania Xiaomi a livrat doar 13.6 milioane de unitati in al treilea trimestru al anului. Rccent, chinezii si-au deschis magazine in Spania si Rusia si au obtinut de asemenea autorizatie pentru alte cateva tari europene si asiatice. Pentru Xiaomi, viitorul suna intr-adevar bine.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes