Stiri

Compania Xiaomi: a doua luna consecutiva cu peste 10 milioane de unitati livrate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce in septembrie a reusit sa livreze peste 10 milioane de unitati, compania Xiaomi recidiveaza. Luna octombrie este una la fel de prolifica pentru producatorul chinez, care a reusit aceeasi performanta pentru a doua oara consecutiv, o premiera in istoria sa.

Compania Xiaomi a livrat 10 milioane de unitati pentru a doua oara consecutiv

Doar in India, Xiaomi a reusit sa vanda 4 milioane de dispozitive cu ocazia festivalului Diwali si a unei campanii promotionale de exceptie. Producatorul chinez doboara un nou record intern dupa ce liderul sau, Lei Jun, a anuntat noaptea trecuta ca in luna octombrie compania a livrat din nou peste 10 milioane de telefoane.

Compania Xiaomi vanzari octombrie

Compania Xiaomi atinge aceasta borna pentru a doua luna consecutiv, lucru subliniat cu mandrie si de catre Jun. Totalul livrarile pe luna octombrie al producatorului atinge 10.6 milioane de unitati, o cifra destul de apropiata urmand sa avem si pe luna octombrie. Cert este ca borna de 10 milioane a fost din nou depasita, iar compania Xiaomi sarbatoreste.

Conform presei chineze, Xiaomi si-a propus initial sa livreze peste 70 de milioane de telefoane de la inceputul anului, insa acest target va fi depasit de producator. De altfel, Lei Jun a anuntat ca noul obiectiv al concernului este livrarea a peste 85-90 de milioane de unitati pana la finalului anului.

Intre timp, compania Xiaomi a reusit o performanta realmente notabila pe piata indiana. Conform celor de la Canalys, producatorul chinez a livrat 9.2 milioane de unitati pana in prezent pe piata smartphone din India si s-a apropiat decisiv de Samsung, pe care ar putea sa o depaseasca pana la finalul ultimului trimestru al anului. O performanta absolut remarcabila daca se va transforma in realitate.

Summary
Compania Xiaomi: a doua luna consecutiva cu peste 10 milioane de unitati livrate
Article Name
Compania Xiaomi: a doua luna consecutiva cu peste 10 milioane de unitati livrate
Description
Compania Xiaomi a livrat pentru a doua luna consecutiv peste 10 milioane de telefoane si va indeplini fara emotii targetul de 70 de milioane
Author
Publisher Name
Catmobile