Stiri

Compania TP-Link se pregateste sa lanseze un smartphone spectaculos

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania TP-LINKCompania TP-LINK nu este foarte cunoscuta pe piata de telefoane mobile inteligente, cu toate ca a facut pasul si spre acest sector de activitate. Cunoscuta in general pentru diversele dispozitive de retea asa cum sunt routerele wireless, TP-LINK se pregateste sa lanseze acum un smartphone foarte atractiv, din mai toate punctele de vedere.

Compania TP-LINK vine cu „Neffos”: vine cu ecran bezel-less si procesor Snapdragon 835

Concernul cu sediul central in Shenzen are peste 20 de mii de angajati la aceasta ora si a fost fondat in urma cu 21 de ani de Zhao Jianjun. TP-LINK este condusa in prezent de Jeffrey Chao iar in 2013 a raportat venituri de aproape 13 miliarde de dolari. In buna traditie a producatorilor din China, cei de la TP-LINK nu puteau exclude piata de telefoane mobile, unde este inca o paine buna de mancat, mai ales daca ai un brand puternic in spate.

Compania TP-LINK a lansat in trecut terminale entry-level si mid-range, dar acum se pregateste de primul sau device premium.

Line-up-ul Neffos va primi un terminal foarte atractiv, cu specificatii puternice si un aspect absolut spectaculos. De ce spectaculos? Pentru ca terminalul seamana foarte mult cu Samsung Galaxy S8, ceea ce nu e chiar putin lucru. Din pacate, telefonul nu are inca un nume oficial, dar din primele imagini putem observa un design full-screen bezel-less cu aspect 18:9. Practic nu exista margini, decat in partea de sus si de jos, acolo unde oricum marginile sunt foarte inguste. Pe spate, telefonul pare sa imbrace o constructie din sticla de asemenea si tot acolo se va afla si senzorul de amprente al terminalului. Firesc, tinand cont ca in partea frontala nu mai e loc de nimic.

TP-LINK smartphone Neffos (2)

Speculatiile in privinta terminalului s-au inmultit si se pare ca acesta va avea un setup dual pe camera principala. Cel mai probabil, acest compartiment este compus din doi senzori de cate 16, respectiv 20 de megapixeli. Lentilele de pe spate vor asigura zoom optic 2x si unghiuri foarte bune de vizualizare.

Marea surpriza vine insa de la faptul ca acest smartphone TP-LINK va ascunde sub capota un procesor extrem de puternic. De fapt, cel mai puternic. Gizmochina si Technot anunta ca device-ul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 835 la bord, un procesor cuplat cu 6GB memorie RAM si cu 256 GB pentru stocarea de date.

Restul detaliilor legate de specificatiile telefonului nu sunt pentru moment cunoscute, dar cu siguranta le vom afla in perioada urmatoare si vom reveni cu noi informatii pentru dumneavoastra. Cert e ca acest prim smartphone premium pe care ni-l va propune compania TP-LINK arata promitator din foarte multe puncte de vedere.

sursa: technot.com

Summary
Compania TP-Link se pregateste sa lanseze un smartphone spectaculos
Article Name
Compania TP-Link se pregateste sa lanseze un smartphone spectaculos
Description
Compania TP-Link va lansa in curand pe piata un prim telefon high-end: device-ul vine cu 6GB RAM si procesor Snapdragon 835
Author
Publisher Name
Catmobile