Stiri

Compania Sharp pregateste un smartphone cu cel mai mare raport ecran-corp de pe piata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania SharpDin ianuarie 2018, am putea avea pe piata, cel mai impresionant telefon ca raport ecran-corp. Cel putin asa ne anunta presa din China, care subliniaza ca device-ul vine dinspre compania Sharp. Pe site-ul nostru gasesti un Top 10 telefoane cu ecran bezel-less si format 18:9 in 2017.

Compania Sharp pregate un super telefon cu ecran full-screen

Foarte putina luma stie cat de mult a crescut compania Sharp pe piata de telefonie mobila in ultimii ani. Recunoscuta de catre iubitorii de tehnologie pentru televizoarele sale excelente, compania a intrat pe piata de telefonie mobila in ultimii ani si n-a facut-o deloc rau.

In acest an, compania Sharp s-a prezentat cu cateva device-uri foarte atractive pe piata. Sharp Aquos R Compact, Sharp Aquos R sau Sharp Z3 au fost foarte bine primite si s-au bucurat de vanzari bune pana in acest moment al anului.

Dar, compania Sharp si-a propus sa inceapa si 2018 foarte puternic. Asa se face ca din ianuarie 2018, am putea pe piata un smartphone cu cel mai mare procent in ceea ce priveste raportul ecran-corp.

CEO-ul Luo Zhongsheng a anuntat chiar faptul ca Sharp va prezenta in ianuarie un smartphone de acest tip si a facut din asta, un adevarat titlu de glorie.

Compania Sharp a reintrat pe piata de telefonie mobila din China in august 2017 dupa lansarea modelului Sharp S2. Conform CEO-ului companiei, primul lot de telefoane mobile Sharp pentru zona europeana vor iesi la suprafata cu ocazia Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, ceea ce reprezinta indiscutabil o veste buna si pentru noi toti. De vazut insa cum va arata si ce specifiactii va aduce acest smartphone spectaculos pe care il anunta compania Sharp, pentru ca momentan nu au aparut detalii legate de acest aspect.

Va reamintim ca recent, modelul cu numarul Sharp FS8018 a aparut in baza de date a site-ului de benchmarking GeeekBench. Acest device, echipat cu procesor Snapdragon 630 si cu 6 GB memorie RAM ar putea fi prezentat la Barcelona, la Mobile World Congress 2018, dar nu exista informatii care sa-l asocieze cu viitorul smartphone cu raport ecran-corp fara precedent pe piata. Vom urmari insa cu atentie acest subiect si vom reveni cu informatii noi, pentru dumneavoastra, in curand.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes