Stiri

Compania Oppo intră și pe piața dedicată tabletelor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Mai multe informații din presa internațională sugerează că cei de la Oppo vor intra pe un nou segment de piață. Este vorba despre cel dedicat tabletelor, așa cum de altfel s-a mai vehiculat și în anii trecuți.

Oppo va produce și tablete, anunță presa internațională

Un segment de piață pe care regăsim și alți producători de telefoane mobile, segmentul dedicat tabletelor ar urma să aibă un nou nume interesant. Este vorba despre compania Oppo, despre care se spune că lucrează deja la un model interesant de tabletă, cu un raport ecran – corp ridicat, cu decupaj pentru cameră frontală și multe altele.

Când vine vorba de tablete Android, îmi vin în minte o mână de nume, inclusiv Samsung, Lenovo și alte câteva. Cu toate acestea, se pare că un nou nume s-ar putea alătura listei OEM-urilor care vând o tabletă Android și ar putea fi un alt producător chinez numit Oppo.

Da, Oppo ar putea intra în curând în acest segment de piață al tabletelor, ne anunță presa internațională. Scurgerea provine de pe Weibo, acolo unde este vizibilă o imagine a viitoarei tablete Oppo și câteva specificații cheie ale dispozitivului. Tableta ar putea fi poziționată undeva între segmentele de mid-range și high end.

Viitoarea tabletă Oppo va avea, se pare, margini destul de înguste. În ceea ce privește aspectul, pare similar cu Huawei MatePad Pro 12.6 . Ar trebui să existe un decupaj de tip ”perforat” pe carcasa frontală a camerei frontale. În ceea ce privește software-ul, acesta va rula o versiune modificată a ColorOS, numită ColorOS pentru Pad. Versiunea modificată va consta dintr-o bară de andocare și widgeturi de andocare care vor sprijini în continuare operațiile rapide. În plus, se va concentra pe operațiuni de sincronizare perfectă între tabletă și telefoane mobile, ceasuri, căști și alte dispozitive. Cu toate acestea, nu există știri cu privire la momentul în care tableta ar putea ajunge pe piață, deoarece ar putea fi în primele etape de dezvoltare.

Etichete:

Oppo