Stiri

Compania Leagoo se asociaza cu un club de fotbal din Premier League

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce a primit o puternica lovitura la nivel de imagine, doua dintre terminalele sale importante fiind infectate cu virusul Triada Trojan inca din fabrica, Leagoo se repliaza rapid si da o adevarata lovitura de PR.

Producatorul chinez isi indreapta atentia catre fotbal si semneaza un parteneriat cu o echipa din prima liga engleza de fotbal!

Lovitura de imagine: Leagoo sponsor oficial la Tottenham?

Producatorii chinezi si-au indreptat in ultima vreme atentia spre cresterea popularitatii brandurilor in Europa si America de Nord. Cele mai noi parteneriate semnate de Oppo cu FC Barcelona si Vivo cu Golden State Warriors servesc drept marturie in acest sens.

LEAGOO - Premier League

Acum vine insa randul celor de la Leagoo sa loveasca puternic din punct de vedere al imaginii. Compania chineza va semna un parteneriat cu un club de fotbal din English Premier League, cel mai atractiv campionat pentru zona China. Miscarea pare una extrem de bine gandita pentru ca e absolut firesc ca un cetatean chinez care urmareste meciurile de fotbal din Premier League sa se simta atras de o reclama la un telefon chinezesc.

Chiar daca Leagoo nu are renumele companiilor mentionate mai sus si este foarte departe de producatori asiatici de top ca Huawei, Samsung, LG sau Xiaomi, pasul pe care compania il face prin semnarea acestui parteneriat este indubitabil unul urias.

Noul sezon competitional din Anglia a inceput in acest week-end, iar in perioada urmatoare vom vedea reclame la flagship-urile companiei in pauzele meciurilor de fotbal din Premier League ale respectivei echipe, al carui nume pentru moment este tinut secret.

Leagoo nu a dezvaluit decat faptul ca echipa cu care va semna un parteneriat ca urmare a intelegerii este din prima liga si ca noul contract va intra in vigoare incepand cu 17 august, urmand a fi promovat la Londra. Pe pagina de Facebook a producatorului, acesta ne invita sa ghicim jucatorii din echipa respectiva, castigatorul urmand a fi premiat de catre producator cu un telefon Leagoo T5.

Zvonurile din presa engleza indica doua dintre echipele cu care Leagoo s-ar fi aflat in discutii in ultima perioada, iar acestea ar fi Tottenham Hotspur si Crystal Palace, ambele echipe din prima liga engleza si din Capitala Angliei.

Summary
Compania Leagoo se asociaza cu un club de fotbal din Premier League
Article Name
Compania Leagoo se asociaza cu un club de fotbal din Premier League
Description
Producatorul chinez Leagoo se va asocia printr-un parteneriat oficial cu un club important din Premier League