Stiri

Compania Huawei va lansa un smartphone budget-friendly cu ecran 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Conform unor informatii culese de pe site-ul yzmg.com, compania Huawei va anunta in curand un smartphone budget-friendly full screen, care momentan se regaseste sub numele Huawei FIG-AL00 in baza de date a site-ului TENAA. Specificatiile acestui telefon nu au aparut inca in mod oficial, dar imaginile dezvaluie un telefon cu ecran bezel-less si ne pot face sa anticipam ce ne va oferi.

Compania Huawei pregateste Huawei Enjoy 7S

Cele mai multe dintre speculatiile specialistilor din presa chineza ne conduc catre ideea ca acest terminal (Huawei FIG-AL00) ar fi de fapt viitorul Huawei Enjoy 7S.

Huawei Enjoy 7S, compania Huawei

Asa cum se poate observa din imaginea de mai sus, cea mai mare parte din constructia telefonului o ocupa display-ul sau. Putem anticipa ca acest terminal are un ecran cu format 18:9, ceea ce ne-ar intari convingerea ca in spatele numelui de cod FIG-AL00 se ascunde chiar Huawei Enjoy 7S.

Partea din spate a telefonului va include prin urmare un senzor de amprente si nelipsitul blitz LED. Device-ul pe care il pregateste compania Huawei va avea dotari foto duale pe spate, care dupa cum putem observa sunt plasate in coltul din stanga sus al telefonului. Logo-ul Huawei este inscriptionat pe partea din spate a device-ului in timp ce denumirea producatorului apare pe panelul frontal.

» Descopera cele mai noi huse Huawei din oferta noastra si profita de reducerile noastre din aceasta perioada

Conform surselor din presa chineza, Huawei FIG-AL00 ar fi primit numele de cod „Figo” si ar fi primit deja certificarea 3C din partea autoritatilor chineze. Acest smartphone budget-friendly va fi motorizat de un procesor Snapdragon din seria 400.

In acelasi timp, din denumirea AL00 a produsului putem sa ne gandim la faptul ca terminalul care se presupune ca ar fi Huawei Enjoy 7S ar urma sa fie lansat doar pe piata chineza. Daca acesta este viitorul Enjoy 7S, atunci continuand linia speculatiilor putem completa nivelul de informatii cu detaliul important ca device-ul ar urma sa fie lansat in aceasta luna sau in debutul lunii viitoare. Evident, vom reveni cu amanunte despre acest device si va invitam sa tratati aceste informatii cu rezervele de rigoare.

sursa: www.yzmg.com

Summary
Compania Huawei va lansa un smartphone budget-friendly cu ecran 18:9
Article Name
Compania Huawei va lansa un smartphone budget-friendly cu ecran 18:9
Description
Compania Huawei ar pregati de fapt modelul Huawei Enjoy 7S, un telefon budget-friendly cu ecran in format 18:9
Author
Publisher Name
Catmobile