Stiri

Compania HTC va prezenta inca 3 telefoane pana la finalul anului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

compania HTCCompania HTC face o noua incercare de resuscitare a veniturilor companiei prin intermediul diviziei smartphone. Desi se vorbeste tot mai insistent ca Google va cumpara divizia smartphone de la HTC, producatorul din Taiwan va lansa inca trei telefoane pana la finalul anului in curs.

Compania HTC: „Inca trei telefoane noi in 2017”

Compania a confirmat astazi ca pana la finalul anului in curs va lansa sase sau sapte terminale in mod oficial. Asta inseamna ca HTC va mai aduce pe piata inca trei terminale noi pana la finalul anului 2017.

Ocean a fost cuvantul de baza pentru telefoanele de la HTC din acest an. HTC U Ultra, HTC Ocean Note, HTC U Play si mai ales HTC U 11 sunt terminalele care in acest an au primit aceasta denumire. U Play si U 11 au fost denumite Ocean Smart, respectiv Ocean ca nume de cod, astfel ca nu ar trebui sa ne miram daca si urmatoarele doua sau trei telefoane din 2017 vor avea acest cuvant in denumirea oficiala.

De fapt, conform presei asiatice, urmatoarele trei terminale HTC vor avea denumirile de HTC Master, HTC Ocean Harmony si HTC Ocean Lite.

Cel mai mare dintre ele va fi HTC Ocean Master, care se pare ca se va baza pe o diagonala de 6 inch si probabil pe o rezolutie Full HD sau Full HD+. Acest device va avea conform ultimelor informatii o camera foto principala de 12 megapixeli si un selfie-cam de 8 megapixeli. Este de asteptat ca HTC Ocean Master sa aiba versiuni de 4GB memorie RAM la dispozitie si 64 GB spatiu nativ pentru stocarea datelor si de 6 GB memorie RAM plus 128 GB spatiu nativ pentru stocarea datelor.

Viitorul HTC Ocean Lite va avea un ecran mult mai mic, cu diagonala de 5.2 inch, in timp ce HTC Ocean Harmony va avea 5.9 sau chiar 6 inch in diagonala. Ambele telefoane se vor baza in mod sigur pe 4 GB memorie RAM si pe 64 GB memorie nativa.

Daca informatiile din presa asiatica se vor confirma, compania HTC va prezenta HTC Ocean Master si HTC Ocean Lite in noiembrie, in timp ce HTC Ocean Harmony va fi lansat oficial in luna decembrie. De asemenea, asa cum v-am anuntat, HTC pregateste pe final de an o versiune de HTC U11 Life cu Android One la bord. Toate aceste „mutari” fac parte dintr-o strategie de viitor care incearca sa schimbe putin politica vanzarilor companiei in bine.

Summary
Compania HTC va prezenta inca 3 telefoane pana la finalul anului
Article Name
Compania HTC va prezenta inca 3 telefoane pana la finalul anului
Description
Taiwanezii de la HTC fac o noua incercare de resuscitare a veniturilor companiei prin intermediul diviziei smartphone. Desi se vorbeste tot mai insistent ca Google va cumpara divizia smartphone de la HTC, producatorul din Taiwan va lansa inca trei telefoane pana la finalul anului in curs.
Author
Publisher Name
Catmobile