Reviews, Stiri

Comio C2 smartphone cu baterie de 4000 mAh si Android Nougat

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Comio este un nume destul de nou pe piata de telefonie mobila din India. Producatorul a lansat recent terminalul Comio P1, un device despre care am scris si noi zilele trecute. Astazi insa, vom analiza cel mai nou produs al companiei, un telefon de buget denumit Comio C2.

Comio C2 specificatii tehnice, pareri si alte detalii

In materie de specificatii tehnice, noul terminal al companiei Comio se prezinta cu cateva caracteristici destul de modeste, dar si cu anumite specificatii bune. Design-ul telefonului este unul destul de banal, insa nu poate fi considerat unul neplacut. Constructia nu pare sa fie una foarte solida: pe spate terminalul are un plastic aparent destul de ieftin, in timp ce pe partea din fata este dominat de un display HD IPS.

Ecranul telefonului are o diagonala de 5.2 Inch si suporta o rezolutie HD, in speta 1280 x 720 pixeli. Motorul acestui terminal este un procesor quad-core de la MediaTek, chipset tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Acest chispet este cuplat cu 2GB memorie RAM si cu alti 16 GB ai memoriei native. Aceasta din urma, poate fi extinsa printr-un card micro SD.

Comio C2

Pe partea din fata, noul telefon al companiei Comio are o camera foto de 8 megapixeli pentru selfie-uri si video calling. Comio C2 sta foarte bine la acest capitol pentru un telefon de buget. Mai ales in conditiile in care si pe partea din spate, item-ul beneficiaza de asemenea de o camera de 8 megapixeli cu autofocus si LED Flash.

Smartphone-ul Comio C2 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, customizat cu interfata Comio UI, interfata proprietara a producatorului. Unul dintre cele mai atractive si impunatoare argumentele ale noului Comio C2 este acumulatorul de 4000 de miliamperi, pregatit sa asigure o autonomie destul de buna pe parcursul unei zile si jumatate de utilizare normala. La capitolul conectivitate, Comio C2 asigura suport bluetooth, WiFi, dual-SIM, GPS si port micro USB.

Comio C2 pret si disponibilitate

Noul terminal al companiei Comio, va fi disponibil in toate magazinele din nordul si vestul Indiei. Ne intereseaza insa mai putin acest lucru, mai important pentru noi fiind faptul ca device-ul va putea fi achizitionat incepand cu saptamana viitoare de pe platformele online, Snapdeal, Flipkart, ShopClues sau Paytm. Pretul de achizitie al Comio C2 este de 7,199 de rupii indiene, adica aproximativ 430 de lei. Un pret bun, poate putin cam mare, dar care foarte posibil o sa mai scada.

Cine este compania Comio?

Brandul Comio apartine companiei indiene Topwise Communication si este un adevarat newcomer chiar si pentru indieni. Fondata in 2005, compania Topwise Communication este condusa de Sanjay Kalirona, fost om “de baza” la Intex Technologies si Zen Mobile. Chiar daca este proaspat intrata pe piata indiana, Topwise cauta sa impresioneze rapid si sa ridice prestigiul brandului Comio in special pe piata produselor mid-range. Comio P1 este unul dintre primele sale produse importante de pe piata indiana, singura careia se adreseaza pentru moment Topwise. Evident insa, dispozitivele companiei pot fi achizitionate online.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Comio
Product Name
Comio C2
Price
LEI (aprox) 430