Stiri

Cifrele Samsung Electronics: peste 6.7 milioane de smartphone-uri 5G livrate in 2019!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Samsung Electronics a anuntat ca a expediat in 2019 peste 6.7 milioane de smartphone-uri Galaxy 5G la nivel global. Aceasta cifra include evident nume importante precum Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy Note 10 5G, Galaxy Note 10 + 5G si Galaxy Fold 5G.

Samsung Electronics a depașit toate așteptarile! Livrarile de telefoane 5G in 2019, mult peste prognosticul companiei

Cel mai mare producator de telefoane din Asia a mai adaugat ca din noiembrie 2019, compania Samsung a reprezentat 53.9% din piata de smartphone-uri 5G la nivel global. De reamintit ca Samsung Galaxy Tab S6 5G va fi prima tableta 5G din lume disponibila pe piata. Ea va deveni oficiala in primul trimestru al anului.

Totodata, cu ocazia anuntului, Samsung a anuntat că va continua să conducă piața în ceea ce priveste inovația 5G prin introducerea de noi progrese care să îmbunătățească viteza, performanța și securitatea dispozitivelor Galaxy 5G în acest an.

Comentând pe baza acestui subiect, TM Roh, președinte și șef de cercetare și dezvoltare la divizia IT și comunicații mobile, Samsung Electronics, a marturisit: „Este o performanta importanta pentru noi si credem ca lucrurile abia acum au inceput cu adevarat sa se puna in miscre. Consumatorii abia asteapta sa experimenteze tehnologia 5G și suntem mândri să oferim un portofoliu divers de dispozitive care să ofere cea mai bună experiență 5G posibilă. Pentru Samsung, acest an va fi anul Galaxy 5G și suntem încântați să aducem aceasta tehnologie (n.r 5G) în și mai multe categorii de dispozitive și să introducem oamenii în experiențe mobile pe care nu le-au crezut niciodată posibile”.

Conform presei de specialitate, faptul ca Samsung Electronics a livrat in 2019 mai mult de 6.7 milioane de telefoane cu tehnologia 5G la bord a depasit nu doar asteptarile specialistilor, ci si asteptarile companiei din Coreea de Sud.