Stiri

Chipset-ul MediaTek Helio P40 va fi lansat in primul trimestru din 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania MediaTek a lansat luna trecuta noile procesoare Helio P23 si Helio P30. Ambele vor fi disponibile pe piata in al patrulea trimestru din 2017. Incepand cu luna viitoare, compania Taiwaneza va asigura in oferta sa un nou chipset construit pe un proces de 12 nm.

MediaTek Helio P40 chipset pe 12 nm cu 8 nuclee

Informatii noi din China citate de cei de la Phonearena anunta ca Meizu va fi printre primele companii care vor incorpora in telefoanele sale noul chipset MediaTek Helio P40.

MediaTek Helio P40

Parteneriatul dintre Meizu si MediaTek este unul foarte cunoscut, insa recent, producatorul chinez a anuntat prin vocea unuia dintre executivii din companie ca Meizu va avea din 2018 procesoare de la toti cei trei mari producatori de chipset-uri: Qualcomm, MediaTek si Samsung. Totusi, parteneriatul cu MediaTek pare sa ramana in continuare o prioritate pentru compania chineza, care, sustine si GizmoChina, s-a „abonat” deja la viitoarea platforma, MediaTek Helio P40.

Noul Helio P40 va fi construit pe un proces de 12 nm si va avea o arhitectura cu 8 nuclee. Foarte posibil, o parte dintre flagship-urile importante care se vor lansa in primul trimestru al anului viitor vor incorpora acest chipset. Fara indoiala, Meizu nu vrea sa rateze aceasta oportunitate si va fi printre ele.

Mai multe informatii despre viitorul chipset MediaTek Helio P40 vom afla in perioada urmatoare, cand vom reveni si noi cu alte detalii valoroase despre aceasta platforma care se anunta una speciala pentru producatorul taiwanez.

sursa: Phonearena / Gizmochina

Summary
 Chipset-ul MediaTek Helio P40 va fi lansat in primul trimestru din 2018
Article Name
Chipset-ul MediaTek Helio P40 va fi lansat in primul trimestru din 2018
Description
Chipsetul MediaTek Helio P40 va fi lansat de catre producator in primul trimestru din 2018 si ar putea echipa cateva terminale puternice