Stiri

ASUS obtine certificarea WiFi pentru un telefon care se presupune ca este Asus ZenFone 5 Max

Home  »  Stiri

Marian

acum 6 ani

ASUS ZenFone 4 Max a fost lansat in luna iulie pe piata ca facand parte din gama ZenFone 4, una dintre cele mai interesante lansate pana acum de compania taiwaneza.

Presa din Asia, noteaza ca seria ZenFone 5 ar urma sa fie lansata la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, eveniment care va debuta in februarie. Totodata, avem primele informatii despre un posibil model Asus ZenFone 5 Max.

Asus ZenFone 5 Max cu Android Oreo la bord?

Se pare ca Asus lucreaza intens la un telefon, pe care nu l-a anuntat inca. Modelul cu numarul ASUS_X00QD a primit recent certificarea WiFi din partea celor de la WiFi Alliance (WFA). Conform publicatiei GizmoChina, se pare ca acest model de telefon este viitorul Asus ZenFone 5 Max.

Asus ZenFone 5 Max

Conform certificatului provenit de la WiFi Alliance (WFA), viitorul Asus ZenFone 5 Max va suporta Wi-Fi dual- band in standardele a/b/g/n (2.4 Ghz, 5Ghz) si optiuni LTE. Din pacate, listarea de pe site-ul agentiei nu ne ofera si alte informatii despre specificatiile telefonului.

Totusi, se pare ca Asus ZenFone 5 Max va avea la bord Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google. Aceasta este singura informatie oficiala pe care o putem culege din certificatul obtinut de Asus de la WiFi Alliance.

Informatiile care vin din China, anunta ca Asus va lansa gama ZenFone 5 la Mobile World Congress 2018. Totodata, trebuie mentionat si faptul ca CEO-ul companiei, Jerry Shen, a confirmat in septembrie anul trecut ca Asus va lansa aceasta serie, cel mai devreme in luna martie. Evident, informatiile legate de eventuala data de lansare a Asus ZenFone 5 Max si a seriei ZenFone 5 trebuie momentan tratate cu rezervele de rigoare.

Vom reveni insa cu detalii concludente in perioada urmatoare, intrucat suntem convinsi ca ele vor iesi la iveala.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes