Stiri

Un misterios telefon ZTE primeste certificare Wi-Fi: ar putea fi vorba despre ZTE Axon 8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Agentia Wi-Fi Alliance a acordat o certificare unui nou telefon al celor de la ZTE Corporation. Certificarea numarul WFAA75223 din data de 16 ianuarie 2018 este acordata modelului de telefon ZTE Z2321U din categoria smartphone, cu versiunea de hardware Z2321UHW1.0 si frecventa de banda 2.4 Ghz. Presa din China speculeaza ca acest model pentru care ZTE a primit certificare ar fi de fapt viitorul flagship ZTE Axon 8.

Foarte interesant este ca acest model pentru care compania din China a obtinut certificarea Wi-Fi, ruleaza cea mai noua versiune de Android de pe piata. Fisa tehnica pe care o puteti observa si dumneavoastra mai jos, ne dezvaluie faptul ca acest model de telefon va rula Android 8.1 Oreo, adica o versiune care momentan este disponibila doar pe handset-urile celor de la Google.

ZTE Axon 8 specs

Pe de alta parte, modelul Z2321U mai are destul de asteptat pana va obtine lista completa a certificarilor necesare. Probabil ca in perioada urmatoare vom afla mai multe informatii despre certificarile pe care le va primi telefonul ZTE din partea TENAA, FCC si Bluetooth SIG.

Chinezii au lansat in 2017 ZTE Axon 7 un telefon care a fost extraordinar primit pe piata din China, dar care a lasat o impresie foarte placuta si in Europa. Daca ati achizitionat acest telefon puteti verifica reducerile noastre din oferta de huse ZTE Axon 7. Daca nu ati cumparat acest model de telefon, ei bine trebuie sa stiti ca cei de la ZTE nu mai vand produsul in acest moment. Dar, compania a anuntat ca Axon 7 va avea in mod sigur un succesor. S-a speculat de altfel pe finalul anului trecut ca ZTE Axon 8 ar putea fi lansat la Consumer Electronics Show (2018) sau la Mobile World Congress (2018). Sansele sa vedem un astfel de terminal la CES sunt inexistente in acest moment, dar s-ar putea sa avem o surpriza placuta si sa descoperim noul ZTE Axon 8 in februarie, la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress. Vom reveni cu amanunte despre acest model in perioada urmatoare.

Summary
Un misterios telefon ZTE primeste certificare Wi-Fi: ar putea fi vorba despre ZTE Axon 8
Article Name
Un misterios telefon ZTE primeste certificare Wi-Fi: ar putea fi vorba despre ZTE Axon 8
Description
Cei de la ZTE au obtinut o certificare importanta pentru un telefon care ruleaza Android 8.1 Oreo. Se pare ca este vorba despre ZTE Axon 8