Stiri

CEO-ul Samsung neaga cifrele negative ale Samsung Galaxy S8 si S8 Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 si S8 PlusSamsung Galaxy S8 si S8 Plus sunt doua dintre cele mai cautate telefoane ale anului. Nimic surprinzator pana aici, doar ca au exista in ultimele saptamani scurgeri de informatii care infirmau vehement acest lucru. In ciuda zvonurilor din ultima perioada care ne anuntau ca Samsung Galaxy S8 se vinde ceva mai slab decat Samsung Galaxy S7 in aceeasi perioada a anului, informatiile se pare ca nu sunt tocmai reale. Cel mai bun telefon al momentului conform celor de la Consumer Reports, Galaxy S8 are vanzari mai mari decat Galaxy S7, sustine CEO-ul Samsung, DJ Koh.

Vanzarile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus cu 15% mai mari decat vanzarile S7 si S7 Plus

Cu toate ca Samsung Electronics nu a oferit inca cifre oficiale legate de vanzarile noii sale nave amiral, exista informatii oficiale conform carora Galaxy S8 nu o duce deloc rau. S-a zvonit ca puternicul concern sud-coreean cauta sa lanseze cat mai devreme Samsung Galaxy Note 8 tocmai pentru ca Galaxy S8 nu se vinde atat de bine.

CEO-ul DJ Koh a explicat insa in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Taipei ca nava amiral a companiei se incadreaza in planul de vanzari ale companiei sale. Conform celei mai importante voci din cadrul Samsung Electronics, vanzarile cumulate ale Samsung Galaxy S8 si S8 Plus (vezi huse Samsung Galaxy S8 Plus) sunt cu 15% mai mari decat vanzarile predecesorilor sai in aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult decat atat, Koh a precizat ca se asteapta ca vanzarile celor doua telefoane flagship sa creasca in perioada urmatoare si sa atinga cifre excelente in urmatoarele doua trimestre din 2017.

Pentru Samsung urmeaza lansarea Galaxy Note 8

Samsung este de asteptat sa anunte pe 23 august noul Samsung Galaxy Note 8, insa phablet-ul nu va fi disponibil pentru achizitionare pana cel putin o luna mai tarziu. De altfel, producatorul sud-coreean intentioneaza sa efectueze vanzarile pentru acest device imporant in doua faze, in functie de zonele geografice vizate.

In primul rand, Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil in Coreea de Sud, Marea Britanie si Statele Unite, iar ulterior terminalul va fi disponibil pana in luna octombrie si in alte parti ale lumii. Conform acestei strategii, Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vor fi inca destul de atractive pentru piata in aceasta perioada. Producatorul estimeaza ca cel putin pentru inca doua luni de aici inainte, pana cand Note 8 va incepe sa-si spuna cuvantul, flagship-urile se vor vinde conform asteptarilor.

Summary
CEO-ul Samsung neaga cifrele negative ale Samsung Galaxy S8 si S8 Plus
Article Name
CEO-ul Samsung neaga cifrele negative ale Samsung Galaxy S8 si S8 Plus
Description
Samsung Galaxy S8 si S8 Plus inregistreaza vanzari cu 15% mai mari decat predecesorii lor in 2016, in aceeasi perioada a anului