Stiri

CEO-ul companiei Realme, surprins in timp ce posta o informatie cu ajutorului unui iPhone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Madhav Sheth, CEO al companiei Realme a fost surprins in timp ce posta o informatie pe contul sau oficial, folosind un iPhone. Nu este prima data cand un oficial al unei alte companii producatoare de telefoane mobile se demonstreaza ca foloseste de fapt un smartphone al americanilor din Cupertino.

CEO-ul companiei Realme, surprins in timp ce posta o informatie cu ajutorului unui iPhone

Exista din ce in ce mai multe si mai numeroase incidente de acest fel, in care ambasadori de marca ai unor companii de telefoane mobile din China care isi bazeaza activitatea pe Android, folosesc de fapt un iPhone. Cu toate acestea, ce se intampla insa in cazul in care cel care este surprins folosind un astfel de telefon este de fapt CEO-ul uneia dintre companiile importante de telefoane din China?

In esenta, nimic. Dar ideea de baza da nastere la multe speculatii si atarna destul de greu la nivel de imagine pentru micutul producator de telefoane in cauza. Este situatia in care se afla Madhav Sheth, CEO al companiei Realme, care a dat nastere la un adevarat scandal in ultimele zile, dupa ce a fost surprins ca a postat pe Twitter folosind un iPhone, adica cel mai probabil, telefonul din dotare.

Madhav Sheth foloseste probabil cu deosebita incantare un telefon de la Apple, dar incearca in fiecare zi sa-si promoveze produsele pentru care gireaza in numele companiei pe care o conduce. El a postat recent pe Twitter o informatie legata de actualizarile de care vom avea parte pe terminalele Realme 3 si Realme 3i. Desi, pentru multa lume, acesta ar fi fost doar un tweet important legat de actualizarile unor telefoane decente din China, ei bine, presa a speculat imediat si a remarcat faptul ca la finalul postarii, mesajul „Twitter pentru iPhone” care apare automat la postarea pe reteaua de socializare l-a tradat vizibil pe Sheth. Asta nu inseamna nimic altceva decat ca Madhav Sheth a folosit un iPhone la postarea acestei informatii si probabil ca il foloseste in mod regulat.

Sheth a intrat imediat sub scannerul presei, mai ales ca foarte multi utilizatori ai retelei au profitat de moment pentru a-l ironiza si mai ales, pentru a ironiza compania Realme. Sheth a sters rapid postarea de pe contul sau oficial de Twitter, dar paguba fusese deja produsa. Cu atat mai mult cu cat compania Realme anunta cu surle si trambite lansarea oficiala a noului sau smartphone, Realme X2 Pro.

Nu este prima dată când s-a întâmplat acest lucru în spațiul tehnologic. Recent, ambasadorul mărcii OnePlus, Rober Downey Jr., a fost prins folosind Huawei P30 Pro pe Twitter. În mod similar, actrița Gal Gadot, ambasadorul brandului Huawei, a fost surprinsă pe un tweet de pe un iPhone în timp ce vorbea despre un nou smartphone Huawei.