Reviews

CENTRiC L3 specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

CENTRiC L3, un telefon de buget, sub 500 de lei » Calitatea telefoanelor de buget pare sa fie intr-o crestere continua. Noile companii care scot capul la suprafata pe piata incearca sa creeze o concurenta cat mai mare pentru a-si face cunoscut numele si astfel, reusesc sa propuna terminale foarte accesibile ca pret, cu specificatii chiar mai bune decat cele ale telefoanelor de buget construite de companiile mult mai renumite.

CENTRiC L3 (4)

Este si cazul celor de la CENTRiC, companie care apartine de Priyanka Communications din India. Despre acest producator am discutat si cu ocazia lansarii device-ului CENTRiC A1, al cincilea produs al companiei pe categoria smartphones entry level. Astazi, vom analiza pe scurt, terminalul de buget, CENTRiC L3 este un nou telefon VFM, adica Value For Money, sau in traducere libera, telefon cu un raport calitate – pret, foarte bun.

Detalii complete despre CENTRiC L3

Constructie

Spre deosebire de alte telefoane de buget, CENTRiC L3 are o constructie surprinzator de „premium”. Avem margini rotunjite, margini destul de subtiri, finisaje glossy si o excelenta senzatie la manevrarea sa. Design-ul telefonului este unul oarecum diferit de ceea ce vedem la telefoanele de buget de pe piata din China si are o carcasa atractiva, a carui spate este detasabil. Dar, chiar si pe partea sa din spate, CENTRiC L3 ofera finisaje premium, ceea ce conteaza destul de mult la aspectul general. Compact, aspectuos si relativ usor, L3 atrage si satisface.

Ecran

Noul CENTRiC L3 are pe partea sa frontala un ecran IPS cu diagonala de 5-inch, ecran care suporta o rezolutie HD, adica 1280 x 720 pixeli. Propulsat de tehnologia Oncell, ecranul telefonului este imbracat in sticla curbata 2.5D, pare suficient de luminos, curat si destul de performant.

CENTRiC L3 (5)

Procesor

Sub capota, CENTRiC L3 ascunde un procesor tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Este vorba despre un chipset MediaTek, model MT6737, asociat de producator cu placa video Mali T720 MP2. Asa cum probabil va asteptati, performanta device-ului nu cunoaste cuvantul excelent, dar telefonul va poate asigura de o performanta stabila si decenta in rularea aplicatiilor de zi cu zi si mai ales in convorbiri. De remarcat faptul ca placa video se comporta decent si poate rula aplicatii solicitante, dar si jocuri cu specificatii rezonabile.

Dotari foto

CENTRiC L3 este echipat cu o camera principala de 13 megapixeli, pozitionata pe partea din spate. Aceasta camera are o diafragma F/2.2 si este echipata cu LED Flash. Camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli si este pregatita sa ofere selfie-uri de o calitate destul de buna. Pozele de mai jos sunt efectuate cu camerele acestui telefon.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sistem de operare

Foarte aproape de versiunea sa stock, sistemul de operare de pe CENTRiC L3 este Android 7.0 Nougat. Nu are bloatwares si se misca foarte bine. Acest sistem aduce imbunatatiri si cursivitate operatiunilor pe care le veti efectua.

Memorie

CENTRiC L3 are 2 GB memorie RAM si 16 GB pentru stocarea de date. Aproximativ 10GB sunt liberi, iar CENTRiC ofera posibilitatea de extindere a memoriei Flash pana la 256GB, via microSD.

Pret de achizitie

Din fericire, CENTRiC L3 are un pret destul de normal pentru ceea ce ofera. Conform presei din India, device-ul costa 6749 de rupii indiene, echivalentul a 410 lei, pentru piata din Romania. Telefonul ofera optiuni decente pentru acesti bani, are un aspect placut si conform primelor teste efectuate in tara sa de origine, se misca neasteptat de bine. Merita sa aruncati o privire peste avantajele sale, daca sunteti in cautarea unui telefon de buget, decent, fara costuri mari.

CENTRiC L3 (3)

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
CENTRiC
Product Name
CENTRiC L3