Top list

Cele mai bune huse Nokia 6.1 2018

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

(P) Cele mai bune huse Nokia 6.1 2018 » Daca ti-ai cumparat deja noul Nokia 6.1 2018 sau intentionezi sa o faci, acest articol iti va prinde bine. Inainte sa te bucuri de atractivul device mid-range al finlandezilor, gandeste-te insa putin la protectia sa.

In ciuda unui aspect atragator si a unei constructii bine gandite de catre producator (telefonul se bazeaza pe o constructie din aluminiu seria 6000), device-ul poate fi expus unor situatii neplacute in care zgarieturile sau socurile pot afecta functionalitatea ori aspectul sau. Gasesti mai multe despre acest telefon intr-un review Nokia 6 2018 de pe blogul nostru.

Si totusi, chiar daca nu a fost lansat de mult timp pe piata, asta nu inseamna ca nu ai optiuni pentru el, mai ales atunci cand vine vorba de accesoriile dedicate lui. Colegii de la CatMobile.ro au adus recent pentru tine, cateva dintre cele mai interesante si sigure accesorii special concepute pentru acest telefon si te invitam sa le descoperi pe unele dintre ele, in cadrul acestui articol.

Recomandari huse Nokia 6.1 2018

➡️ Pentru cei care vor sa pastreze personalitatea device-ului: husa Ultra Slim Transpartent din TPU

Una dintre cele mai bune huse Nokia 6.1 2018 este aceasta husa din TPU Ultra Slim, menita sa-ti protejeze telefonul, dar si sa-i pastreze aspectul placut. Husa din imagine este complet clara, astfel incat sa puteti sa admirati mereu stilul unic al noului dumneavoastra device.

Huse Nokia 6.1 2018 (2)

Fabricata din poliuretan termoplastic flexibil si absorbant la soc, aceasta husa nu este cea mai groasa pe care o puteti cumpara, dar este practica si poate ascunde orice lovitura minora, sau zgarieturile fortuite care pot aparea la contactul telefonului cu diverse obiecte. Materialul moale al husei va adauga un plus de aderenta, greutatea sa este complet redusa, iar sistemul anti-condens isi va face pe deplin treaba.

🔔 Mai multe detalii despre acest accesoriu gasesti aici. Profita acum de reducerea de 24% si o poti cumpara pentru numai 22.99 lei.

➡️Pentru cei care cauta mai mult decat un simplu accesoriu: husa de tip Magnet Book

Includem aceasta husa intre recomandarile noastre si o considera una dintre cele mai bune huse Nokia 6.1 2018 pentru ca ea ofera nu doar protectie si siguranta, ci si un plus de optiuni, pentru cei care cauta mai mult decat un simplu accesoriu pentru telefonul mobil. Poate fi transformata usor intr-un stand pentru ca tu sa urmaresti un film pe Netflix sau un nou video-clip pe YouTube Music.

Huse Nokia 6.1 2018 (3)

In acelasi timp, are un design slim si iti ofera oportunitatea de a depozita in interiorul ei detalii marunte, precum o cartela de metrou sau chiar un card de memorie. Fiabilitatea sa ii asigura extra protectie, iar aspectul telefonului ramane in continuare unul foarte placut. Iti recomandam sa citesti mai multe despre acest model aici.

🔔 Beneficiezi acum de o reducere de 21% pe CatMobile.ro si o poti cumpara de aici, la 39.99 lei.

➡️Pentru cei care cauta calitate la un pret echilibrat: husa TPU Carbon

A intrat deja in atentia dumneavoastra si ne bucuram pentru asta. Pare una dintre principalele atractii ale categoriei noastre de huse pentru telefoanele Nokia si ne face sa o consideram una dintre cele mai bune huse Nokia 6.1 2018. Desigur, asta este doar un motiv, pentru ca aceasta husa este perfecta pentru a-ti proteja telefonul de amprente, alunecare sau diverse socuri si zgarieturi.

Huse Nokia 6.1 2018

Constructia sa se bazeaza pe silicon de buna calitate, iar design-ul sau este unul slim. Nokia 6.1 2018 poate fi introdus si scos din aceasta husa foarte rapid, iar plusul reprezentat de decupajele exact facute si usor accesibile este incotestabil.

🔔 Iti recomandam sa n-o pierzi din vedere: o poti comanda de aici pentru 37.99 lei.

Alte accesorii Nokia 6.1 2018

Nokia 6.1 2018 a ramas la un format clasic 16:9 pe ecranul sau de 2.5 -inch, care din pacate primeste doar protectie Corning Gorilla Glass 3, usor inferioara noilor sticle de protectie marca Gorilla Glass. Sticla curbata de pe fata il face foarte atractiv, insa nu neaparat sigur (se poate zgaria fie si daca il stii cu fata in jos pe masa). In plus, ecranul cu rezolutie Full HD poate atrage usor amprentele, situatii dificile in care se recomanda una dintre aceste folii Nokia 6.1 2018. Preturile lor incep de la 13.99 lei si merg pana la 23.99 lei. Toate beneficiaza in aceasta perioada de reducere.

Nokia 6 2018 specificatii cheie

  • – Ecran de 5.5 inch cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli)
  • – Android 7.1.1 Nougat cu update la Oreo
  • – 4G LTE, slot combo
  • – Procesor Snapdragon 630, octa core, 2.2 Ghz
  • – 4GB memorie RAM de tip LPDDR3
  • – 32 sau 64 GB ROM
  • – Adreno 508 placa video
  • – Camere foto de 16 si 8 megapixeli
  • – USB Type C
  • – baterie 3000 mAh
Summary
Cele mai bune huse Nokia 6.1 2018
Article Name
Cele mai bune huse Nokia 6.1 2018
Description
Cele mai bune huse nokia 6.1 2018, unul dintre cele mai noi si mai atractive telefoane lansate de producatorul finlandez pe piata
Author
Publisher Name
Catmobile