Stiri, Top list

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android → Cu siguranta v-ati aflat in postura de a astepta minute in sir pentru un taxi, mai ales daca locuiti in Bucuresti. Aglomeratia, traficul si uneori cheful soferilor de taxi s-ar putea sa va aduca in situatia de a intarzia la o intalnire de afaceri sau chiar la jobul de zi cu zi, intrucat comenzile telefonice sunt din ce in ce mai greu onorate. Foarte multe companii de taxi din Bucuresti si-au construit aplicatii pentru ambele platforme, iOS si Android, iar majoritatea prietenilor mei au optat in ultima vreme pentru aceasta cale, in detrimentul epuizantelor apeluri telefonice.

La primul meu contact cu Bucurestiul am constatat ca o ploaie torentiala aproape ca blocheaza orasul, iar cautarea unui taxi devine o misiune imposibila. Si cum nu in fiecare dintre noi zace un Tom Cruise gata oricand sa-si depaseasca limitele, tragedia personala capata proportii odata ce nervii incep sa ne lase. Descoperirea acestor aplicatii m-a ajutat sa evit stresul apelurilor telefonice si a constantului raspuns: „Ne pare rau, nu avem o masina disponibila, reveniti va rog!”. Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android, in speranta ca acest articol o sa va ajute sa depasiti toate acele momente stresante.

Verifica aici: ⇓

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android

GTI Taxi mi se pare o aplicatie extrem de reusita. Poate cea mai reusita in acest moment, pentru ca daca ar fi nevoie sa fac un clasament din cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android, cred ca as pozitiona aceasta aplicatie pe prima treapta. Comanda se face rapid, din doua click-uri! Ai la indemana tariful taxi-urilor disponibile, numele companiei de taxi, timpul de sosire si doua optiuni foarte importante pentru multi utilizatori: fotografia soferului si mai ales calificativele exprimate de alti clienti.

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android (1)

Poti apoi urmari in timp live pozitia masinii comandate pe harta si ai chiar posibilitatea de a discuta cu soferul masinii pe chat sau de a-l suna. Nu in ultimul rand poti estima cat te costa cursa sau chiar sa plasezi precomenzi. Aplicatia se misca foarte bine si va marturisesc sincer ca in rare randuri s-a intamplat sa astept prea mult pentru a obtine mult doritul taxi care sa salveze situatia. GTI Taxi are interfata intuitiva si propune o localizare precisa

  • Aplicatia GTI Taxi pentru iOS poate fi descarcata de aici.
  • Aplicatia GTI Taxi pentru Android poate fi descarcata de aici.

Clever Taxi este una dintre cele mai populare aplicatii de acest gen si din fericire este disponibila in mai multe orase din tara, nu doar in Bucuresti. La fel ca si aplicatia de mai sus, Clever Taxi App permite utilizatorului sa interactioneze direct cu soferul si chiar sa-l salveze drept soferit favorit, ceea ce atrage de la sine prioritate la urmatoarele comenzi. Calatoria dumneavoastra se poate plati si cu ajutorul cardului, daca soferul de taxi este inscris in acest program.

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android (3)

De regula, Clever Taxi gaseste destul de rapid masinile dintr-o anumita zona, iar comenzile sunt respectate aproape fara greseala. Aplicatia masoara doar 12.2 MB si necesita permisiunea de a avea acces la partea de localizare. Are interfata intuitiva si propune o localizare precisa. Puteti opta pentru majoritatea companiilor de taxi.

  • Aplicatia Clever Taxi pentru iOS poate fi descarcata de aici.
  • Aplicatia Clever Taxi pentru Android poate fi descarcata de aici.

Star Taxi a fost dezvoltata de catre o echipa de romani si la ce evolutie a avut merita inclusa intre cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android. Star Taxi este o aplicatie gratuita, nu ocupa foarte mult spatiu si permite vizualizarea comenzii in timp real, precum si analiza soferului respectiv in functie de comentariile altor clienti care au utilizat serviciul si masina respectiva.

Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android (2)

Include servicii de la aproape toate companiile de taxi din Capitala, dar si din orase precum Timisoara, Brasov, Cluj sau Constanta. Star Taxi pune accentul pe rapiditate si „dialogul” cu soferul taxi-ului, are o interfata destul de intuitiva, se misca relativ bine si asigura o localizare precisa.

  • Aplicatia StarTaxi pentru iOS poate fi descarcata de aici.
  • Aplicatia Star Taxi pentru Android poate fi descarcata de aici.
Summary
Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android
Article Name
Cele mai bune aplicatii taxi pentru iOS si Android
Description
Obtinerea unui taxi cat se poate de repede si la timp este uneori vitala: care sunt cele mai bune aplicatii taxi pentru iOs si Android