How To

Cum obtii experienta iOS pe Android » cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android

Home  »  How To

catmobile

acum 6 ani

Cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android ➡️ Poate ca ai o legatura profunda cu sistemul de operare al companiei Google sau poate ca ai facut recent trecerea la Android, deoarece iPhone 8 sau iPhone X nu au bifat destule bile albe in dreptul preferintelor tale.

Daca esti fan iOS sau regreti ca nu mai beneficiezi de experienta iOS pe noul tau telefon Android, iti oferim sansa sa obtii ce e mai bun de la ambele sisteme de operare. Iti prezentam astazi cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android, adica lansatorul care te poate face sa nu simti ca folosesti un telefon cu OS de la Google.

🔔 Citeste si »»  Top 5 launchere pentru telefonul tau Android

Unul dintre lucrurile care mi-au placut intotdeauna la Android este acest detaliu important, care iti permite oriacnd sa personalizezi interfata telefonului tau, dupa bunul plac. Mai nou, ecranul pe care il vedem cand deschidem telefonul Android poate fi nu doar personalizat, ci chiar inlocuit complet.

 

Desigur, exista fani ai sistemului de operare Google care prefera varianta stock a dispozitivelor lor si ii pot intelege. Altii in schimb, si-au facut o adevarata pasiune intre a schimba saptamana launchere diferite din Google Play pe device-ul din dotare. Si, ii inteleg si pe ei.

cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android (3)

Experienta nu se pierde, ci se castiga. Iar daca vreti sa renuntati aproape complet la Android si va doriti fie un launcher stabil si bun, fie un launcher de tip iOS, atunci cred ca cel pe care il veti descoperi mai jos isi merita denumirea de cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android.

10 motive pentru care iOS 11 Launcher, iPhone X Launcher este cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android

Denumit corespunzator si suficient de edificatoriu, cel mai bun launcher iPhone pentru Android, nu doar ca iti inlocuieste lansatorul stock cu care este echipat telefonul tau, dar, aduce cumva si cateva optiuni atractive pe care le gasesti doar in iOS. Daca decizi sa-l instalezi, aproape ca nu vei simti ca folosesti un telefon Android, ci, din contra, primul impact e cel pe care il observi pe un iPhone X.

cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android

Iti prezentam mai jos cateva optiuni si argumente pentru care credem ca iOS 11 Launcher, iPhone X Launcher este cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android.

#1. ✔️ Cel mai bun launcher Android pentru a replica iOS – In Google Play vei gasi numeroase lansatoare care cauta sa replice sistemul de operare de la Apple. Cu toate acestea, iOS 11 Launcher, iPhone X Launcher mi s-a parut cel mai complet, reusind sa replice stilul fluid al iPhone X, inclusiv wallpaper-ul si seturile de iconite.

#2. ✔️ Swipe Up Control Center – Una dintre optiunile proemintene care definesc intru cumva iOS este Control Center-ul. Trebuie doar sa treci cu degetul pe ecran intr-un gest care defineste exact expresia „Swipe Up” si acest lansator iti ofera un fel de Control Center in stil iOS 11. De aici vei putea controla optiunile legate de WiFi, Bluetooth, semnal, lanterna, volum, luminozitate, rotatia (automata sau nu) a ecranului, etc. Inca un motiv pentru care il consider cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android.

#3. ✔️ Swipe Down pentru a deschide toate aplicatiile – Facand gestul invers celui de mai sus, „Swipe Down” acest lansator iti permite sa deschizi imediat toate aplicatiile pe care le ai la dispozitie in telefonul tau. Poti inclusiv ascunde cateva dintre iconitele care te deranjeaza pe desktop si sa faci telefonul in asa fel incat sa semene si mai mult cu un iPhone.

#4. ✔️ Tema iPhone X si widget-uri pentru vreme si timp – Printr-un gest cu degetul pe ecranul tau,inspre stanga, lansatorul iti permite accesul la widget-ul pentru vreme si la o privire instanta de ansamblu a vremii de afara.

#5. ✔️ Lock Screen de tip Apple- Cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android pluseaza si la acest capitol si include in oferta sa un lock screen asemanator cu cel de pe iPhone. Are inclusiv parola si include chiar si o tema de tip iPhone X cu wallpaper iOS 11, totul pentru a face chiar si mai familiara experienta.

#6.✔️  Cele mai noi wallpapere si seturi de iconite – Launcherul include foarte multe dintre iconitele pe care le gasesti in mod normal pe iPhone X si face inca un pas spre apropierea de iOS pe Android. De asemenea, wallpaperele sunt bine realizate, clare si sunt aceleasi pe care le vei gasi pe un telefon de la Apple cu iOS 11 la bord.

#7. ✔️ Efecte 3D – Pentru a suplimenta si mai mult oferta, aces launcher ofera un look mult mai dinamic si mai spectaculos prin efectele de tip 3D pe care le imprima, odata ce l-ai instalat pe terminalul tau Android. Avand un motor 3D cu efecte grafice interesante, iti va permite sa instalezi si teme 3D, precum si widget-uri. Launcherul accepta imediat provocarea 3D si la segmentul tranzitie intre ecrane, iar experienta ta va fi una neasteptat de placuta.

#8. ✔️ Live Wallpaper – O optiune care iti permite sa customizezi dupa bunul plac meniul by default, pentru ca launcherul sau sa arate chiar si mai stylish

#9. ✔️ Notification Lock Screen si Notification Center – Este inca inca un detaliu pe care l-am apreciat la acest lansator, pe care va repet, il consider cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android. La fel ca pe iOS 11, vei primi notificarile pe ecranul central si pe lock screen in maniera si experienta iOS. Mai mult decat atat, vei observa imediat ca bara de notificari arata exact ca pe iOS 11.

#10. ✔️ Usor de folosit plus un design simplu dar atractiv – Stergerea aplicatiilor si mutarea lor este o simpla formalitate si se face exact ca pe telefoanele celor de la Apple. In ceea ce priveste design-ul, va marturisesc sincer ca am observat ca acesta este unul simplu si construit in asa fel incat sa consume cat mai putina memorie.

cel mai bun launcher iPhone

Experienta de pe acest lansator este una excelenta la primul contact vizual, iar maniera in care replica iOS-ul si rapiditatea cu care se misca, ma fac sa-l consider cel mai bun launcher iPhone pentru telefonul tau. Daca vrei sa-ti transformi telefonul Android intr-un iPhone X si sa te bucuri de o excelenta experienta iOS, poti descarca acest launcher de aici.

Astept si sugestiile tale in rubrica de comentarii, in cazul in care ai testat si tu launcherul. Ce impresie ti-a lasat?

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes