Stiri

Ce specificații tehnice va avea Vivo V23 Pro. Noul smartphone vine cu procesor Dimensity 1200

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Modelul Vivo V23 Pro a ajuns în baza de date a site-ului GeekBench. Potrivit informațiilor descoperite pe acest site, noul model al celor de la Vivo va avea procesor Dimensity 1200 de la Mediatek la bord. Mai multe detalii despre acest model de telefon, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Vivo V23 Pro via GeekBench

Se pare că Vivo lucrează la un nou smartphone numit Vivo V23 Pro, așa cum dezvăluie presa internațională, după ce un telefon de la Vivo a apărut pe popularul site de benchmarking, Geekbench. Smartphone-ul cu numar de model Vivo V2123A a fost listat pe site, iar specialiștii consideră că acest model este de fapt viitorul handset Vivo V23 Pro.

Listarea de pe Geekbench dezvăluie că Vivo V23 Pro va fi alimentat de un procesor octa-core de la MediaTek, mai exact modelul Dimensity 1200, tactat la diferite viteze de ceas. Primele patru nuclee sunt tactate la frecvența de 2,00 GHz, celelalte trei nuclee sunt tactate la 2,60 GHz, iar ultimul nucleu sunt tactate la 3,00 GHz.

Mergând mai departe, listarea de pe site-ul GeekBench mai dezvăluie că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 12. În primele teste efectuare, se pare că noul model de la Vivo a primit 679 de puncte la testul single-core și 2707 puncte la testul multi-core. Dispozitivul este încărcat cu 8 GB de RAM dedicați memoriei RAM. Cu toate acestea, ar putea exista mai multe variante de memorie RAM la lansare, anunță presa internațională.

Presa din Asia anunță că telefonul celor de la Vivo se va lansa în India pe 4 ianuarie 2022. Cu toate acestea, nu există detalii oficiale cu privire la data lansării și specificațiile viitorului dispozitiv. Vivo V23 Pro va fi introdus sub seria Vivo V23.

Ținând cont însă că smartphone-ul a început să apară în mediul online, ne așteptăm să apară în curând mai multe detalii pentru acest viitor telefon. Așadar, rămâneți la curent cu blog.catmobile.ro pentru mai multe actualizări despre acest device.

Vă reamintim că modelul Vivo V23e a fost lansat în Thailanda în luna noiembrie. Vivo V23e are un preț de aproximativ 1.600 de lei pentru singurul model de stocare de 8 GB + 128 GB. Vine în opțiunile de culoare Sunshine Coast și Moonlight Shadow. Telefonul vine cu un procesor MediaTek Helio G96 G85, camere triple spate și o baterie de 4050mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 55W. El este echipat cu un ecran AMOLED Full HD+ de 6,44 inci cu rezoluție de 2400 × 1080 pixeli. Există o cameră spate de 50MP cu deschidere f/1.8, o cameră ultra-wide de 8MP cu deschidere f/2.2 și o cameră macro de 2MP cu deschidere f/2.4.

Etichete:

Vivo V23 Pro