Stiri

Vivo Y51 a fost anuntat oficial. Ce specificatii are si cum arata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Cei de la Vivo au anuntat oficial noul model Vivo Y51. Device-ul a fost lansat in Indonezia si poate fi achitionat de acum, pe culori precum Titanium Sapphire si Crystal Symphony. Potrivit producatorului, acest nou device inlocuieste practic pe piata modelul Vivo S1 Pro. Iata ce specificatii tehnice aduce si cum arata noul Vivo Y51.

Specificatii tehnice Vivo Y51

Display mai mare, baterie mai mare, spatiu de stocare mai mare. Cam acestea sunt primele detalii care ies in evidenta la noul Vivo Y51, comparativ cu modelul S1 Pro.

Noul device al celor de la Vivo se incadreaza in sectorul mid-range si este un device echipat cu procesor Qualcomm. Foarte probabil, se va bucura de un impact pozitiv cu piata din Asia.

In materie de specificatii tehnice asadar, noul Vivo Y51 vine cu un ecran de 6.58 inch in diagonala, cu rezolutie Full HD Plus adica 2408 x 1080 pixeli. Avem decupaj sub forma „dew-drop” si o rata de refresh de 60Hz. Scannerul de amprente este montat in lateral, iar sub capota sa avem procesorul Snapdragon 665 de la Qualcomm.

Ceea ce mi se pare foarte interesant si atractiv este ca pe Vivo Y51 avem o memorie RAM de 8GB si 128 GB dedicati stocarii de date. Aceasta memorie nativa a telefonului poate fi chiar extinsa pana la 1TB cu ajutorul unui slot microSD.

In sectorul foto, Vivo Y51 vine cu o camera principala interesanta in care se remarca senzorul de 48 de megapixeli cu apertura f/1.79. Al doilea senzor are 8 megapixeli si apertura f/2.2, in timp ce al treilea senzor este unul de 2 megapixeli (macro senzor) cu apertura f/2.4. Pentru selfie-uri si videocalling, Vivo Y51 este gata echipat cu un senzor de 16 megapixeli cu apertura f/2.0. Una peste alta, un handset bine calibrat in sectorul foto pentru zona mid-range. Telefonul va oferi calitate, am spune noi una decenta, dar probabil ca va intampina unele probleme la o intensitate ceva mai scazuta a luminii. Altfel, lucrurile arata bine pe hartie pentru Vivo Y51.

De precizat ca modelul celor de la Vivo beneficiaza de incarcare rapida la 18W pentru bateria sa de 5.000 de miliamperi. O baterie de mari dimensiuni care probabil ca va asigura o autonomie buna acestui nou telefon al companiei.

Vivo Y51 va rula din fabrica Android 11, iar la nivel de conectivitate ne vom baza pe bluetooth de cea mai noua generatie, 4G LTE, dual SIM, GPS, GLONASS, BeiDou si port USB de tip C pentru incarcarea acumulatorului de 5.000 de miliamperi. Vivo Y51 cantareste 188 de grame, deci nu este un telefon chiar usor. Grosimea sa ajunge la 8.38 de milimetri, iar in inaltime, telefonul ajunge la 163.86 milimetri.

Daca esti interesat de un telefon mai bun si mai puternic, avem o alta recomandare pentru tine, tot de pe piata din China.  Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Gasesti mai multe detalii despre acest model pe blogul nostru. Arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi.

Etichete:

Vivo Vivo Y51