Reviews

Ce este nou in IOS 10?

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

IOS 10: noutati pentru posesorii de iPhone si iPad

IOS, binecunoscutul sistem de operare al device-urilor Apple a fost anuntat la WWDC anul acesta purtand numele IOS 10 si promite schimbari destul de importante, pe langa un look nou si adaptat tehnologiei integrate in terminalele actuale.

Sistemul de operare IOS 10 este disponibil in varianta beta si celor care nu se ocupa in mod activ de dezvoltarea acestuia, adica utiizatorilor obisnuiti. Aceasta strategie are doua avantaje: unul la consumator care poate experimenta noul produs si poate contribui activ la imbunatatirea sa prin trimiterea de feedback si celalalt avantaj catre companie, care astfel are posibilitatea de a-si testa OS-ul in realitate, nemaifiind nevoita sa apeleze la simulari. Ultima versiune actualizata poarta numele beta 4 si a cost lansata acum cateva zile.

Una din cele mai importante schimbari este adaptarea la tehnologia 3D touch. Astfel, de exemplu prin apasarea mai puternica a ecranului cand lanterna este on putem regla luminozitatea iar apasand mai tare pe un folder il putem redenumi. Lockscreen-ul a fost modificat si el, clasicul slide to unlock fiind inlocuit cu press home to unlock, swiping-ul catre dreapta deschide un widget iar catre stanga camera principala este activata. Hartile au primit imbunatatiri majore, reusind intr-o anume masura sa se apropie de Google Maps in ceea ce priveste traficul si calcularea rutelor in functie de acesta.

Una din cele mai importante schimbari este adaptarea la tehnologia 3D touch

IOS 10: noutati pentru posesorii de iPhones si iPad

Un alt feature important este posibilitatea ca utilizatorul sa elimine o parte din aplicatiile preinstalate care nu ii folosesc. Sigur, functii precum Phone, Settings ori Safari nu pot fi schimbate deloc, utilizatorul fiind obligat sa le foloseasca in continuare. Mesageria primeste un nou look, iar sharing-ul video este optimizat. De asemenea, emoji-urile au fost marite iar numarul lor crescut semnificativ. De exemplu, atunci cand trimitem cuiva urarea Happy Birthday, pe ecranul lor, cand citesc mesajul vor aparea focuri de artificii. Siri a primit imbunatatiri majore, iar streaming-ul de muzica de asemenea, player-ul capatand un aspect mai relaxat si mai usor de folosit. Se zvoneste ca tema sistemului de operare va avea disponibil un dark mode, pentru optimizarea folosirii pe timp de noapte.

iOS 10 release date, news and features | catmobile.ro

iOS 10 release date, news and features | catmobile.ro

IOS 10 va fi disponibil gratuit pentru urmatoarele produse Apple: iPad 4 si modelele succesoare, iPad mini2 si modelele succesoare, iPod Touch 6th, iPhone 5 si telefoanele care au fost lansate dupa el. Iphone 7, cand va fi lansat va beneficia cu siguranta de noul sistem de operare, nefiind o surpriza daca odata cu acesta va fi lansat oficial si iOS 10. Desi a fost lansat in versiune beta, cel mai probabil acest sistem de operare va fi lansat odata cu noul model iPhone, pentru a-l lega de noul produs si astfel sa ii creasca popularitatea. Toamna acestui an este perioada de timp cea mai probabila, Apple avand o traditie in a-si lansa produsele in septembrie sau octombrie. Vom reveni cu informatii pe masura ce compania va confirma data exacta de lansare si evenimentul in cadrul careia se va desfasura.

? Cauta Huse si accesorii Iphone »» catmobile.ro

Surse: techradar.com | macworld.co.uk | apple.com | cultofmac.com | trustedreviews.com

Summary
Ce este nou in IOS 10?
Article Name
Ce este nou in IOS 10?
Description
IOS 10: noutati pentru posesorii de iPhone si iPad | ios, binecunoscutul sistem de operare al device-urilor Apple a fost anuntat la WWDC anul acesta purtand numele IOS 10 si promite schimbari destul de importante, pe langa un look nou si adaptat tehnologiei integrate in terminalele actuale.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo