Stiri

Ce culori va avea Samsung Galaxy S21. Mai multe informatii despre specificatiile sale gasesti aici

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Seria Samsung Galaxy S21 a apărut în mai multe randări online, denumite randări oficiale de marketing, dezvăluindu-si astfel si paleta de culori oficială pentru noile terminale.

Detalii despre Galaxy S21 si restul modelelor din gama

Ca și cum ar mai fi rămas ceva nediscutat despre noua serie Galaxy S21, randările au început să apară din ce in ce mai des in ultima vreme, dezvăluind intre timp si paleta de culori pentru toate cele trei dispozitive din serie. Aceste randări sunt denumite randări oficiale de marketing pentru dispozitive.

Potrivit presei internationale, Galaxy S21 este de asteptat să sosească în patru culori, inclusiv Phantom Grey, Phantom White, o culoare cu nuanță roz-ish și o culoare Phantom Violet care ar trebui să fie o culoare în două tonuri, inclusiv nuanța lavandă pentru spate cu o usoara tenta de trandafir accent auriu pentru cameră.

Galaxy S21 Plus, care ar trebui să arate similar cu S21, va avea se pare o culoare mai închisă decât Phantom Grey, care este de așteptat să fie negru pur.

Cel mai mare dintre toate, modelul Galaxy S21 Ultra va fi lansat într-o singură culoare, care este culoarea alb fantomă, dar este de așteptat să ajungă și cu accentul negru pe unele piete.

Odată cu aceste dezavaluiri de ultima ora din presa internationala, se pare că nu mai rămâne nimic altceva de facut decat sa asistam la prezentarea oficiala a modelelor, un moment pe care compania vrea sa il dezvăluie in prima luna a anului viitor. Specificațiile tehnice ale dispozitivelor au ajuns deja in presa internationala.

Galaxy S21, versiunea standard ar trebui să aibă un panou din spate din plastic, sau așa cum le place celor de la Samsung să-l numească, un panou „Glasstic”. Celelalte două telefoane ar trebui să aibă un panou posterior din sticlă obișnuita, așa cum se întâmplă în majoritatea telefoanelor premium din zilele noastre.

În timp ce Galaxy S21 Ultra ar trebui să aibă un afișaj adaptiv de 120Hz, S21 Plus ar trebui să aibă un afișaj normal de 120Hz. Modelul Ultra va fi susținut de o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 45 W, insa in cutie vom gasi încărcător de 25 W. Cu excepția Coreei de Sud și Americii, dispozitivele pot veni cu Exynos 2100, în timp ce în cele două regiuni menționate mai sus, ar trebui să vină cu noul Snapdragon 888.

Pe de altă parte, S21 Plus ar trebui să fie alimentat de o baterie de 4800 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25 W, dar în cutie este prevăzut doar un încărcător de 15 W. Se spune că Galaxy S21 este alimentat de același procesor de top, dar se spune că are un ecran FHD Plus plat de 6,2 inci la fel ca S21 Plus și ar trebui să fie susținut de o baterie mai mică decât celelalte două modele, mai exact o baterie de 4.000mAh. Vitezele de încărcare ar trebui să fie, de asemenea, similare cu S21 Plus la 15W.

Etichete:

Galaxy S21