Stiri, Top list

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8 de fapt

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Galaxy Note 8Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai puternice telefoane lansate in 2017 si vine aureolat de toate caracteristicile moderne in conformitate cu ceea ce cere trendul acestui an. Specialistii site-ului Fonearena l-au testat pentru a se putea pronunta exact asupra intrebarii care-i macina pe multi dintre cei care doresc sa cumpere acest device: cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8 de fapt?

Test de specialitate via Fonearena: cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

Samsung a lansat flagship-ul Galaxy Note 8 cu scopul nedeclarat de a contracara anticipat vanzarile marilor rivali de la Apple din finalul anului. Toate detaliile despre el le puteti gasi in acest review Samsung Galaxy Note 8 de pe blogul nostru. Va reamintim ca puteti achizitiona huse Samsung Galaxy Note 8 si de pe site-ul nostru cu reduceri de pana la 35% in aceasta perioada.

Revenind insa la esential, cei de la Fonearena efecteaza astfel de teste de ceva timp si se bazeaza pe factori importanti care consuma mai mult sau mai putin bateria telefoanelor: efectuarea de apeluri, browsing in 3G, Wi-Fi browsing si video playback.

De precizat ca testele efectuate asupra bateriilor de catre cei de la Fonearena se efectueaza in conditii de timp real. De asemenea, ei se asigura ca nu exista aplicatii care sa rulenze in fundal in mod inutil si niciun alt aspect care sa consume din baterie fara supraveghere. Fara un interes anume, Fonearena cauta sa ajute utilizatorii sa se decida in privinta calitatii, durabilitatii si nivelului de autonomie al bateriilor de pe telefoanele importante.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: autonomie in convorbiri

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

25 de ore si 9 minute a rezistat Galaxy Note 8 in acest test efectuat de Fonearena. Acest rezultat plaseaza telefonul la cateva lungimi de unda in spatele Galaxy S8 si OnePlus 3T, care au depasit 33 de ore in testele efectuate de specialistii site-ului. In schimb, Note 8 depaseste telefoane ca OnePlus 5, Huawei P10, HTC U11 sau Samsung Galaxy S7 Edge.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: Browsing 3G

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

In acest test, Galaxy Note 8 a rezistat pentru 7 ore si 49 de minute la flux continuu. Un rezultat excelent, care plaseaza device-ul in spatele lui Xiaomi Mi 6, dar inaintea altor telefoane ca Honor 8 Pro, Galaxy S7 Edge, HTC U11, Galaxy S8 sau OnePlus 3T.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: Wi-Fi Browsing

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

In acest test, Samsung Galaxy Note 8 a rezistat 9 ore si 7 minute, adica mai putin decat HTC U11, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge si mai alex decat Xiaomi Mi 6, performerul categoriei cu 11 ore si 9 minute.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: Video Playback

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

Rezultat remarcabil pentru Samsung Galaxy Note 8 la capitolul video playback. Terminalul a rezistat 16 ore si 44 de minute, clasandu-se pe prima pozitie si devansand telefoane ca Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, OnePlus 6 sau Galaxy S8.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: in cat timp se incarca

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

In acest test, Samsung Galaxy Note 8 este devansat doar de OnePlus 5 si tehnologia sa Dash Charge. Telefonul chinezilor are nevoie de doar 1 ora si 11 minute pentru a se incarca, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 acumuleaza 10 minute in plus, dar cu unul mai putin decat Samsung Galaxy S8. Ambele telefoane folosesc tehnologia Adaptive Fast Charging.

Cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8: autonomie in standby

cat tine bateria pe Samsung Galaxy Note 8

Doar Xiaomi Mi 6 si OnePlus 3T cu 55, respectiv 54 de zile devanseaza la acest capitol Samsung Galaxy Note 8. Device-ul sud-coreenilor a rezistat pentru 53 de zile si se descurca mai bine decat Samsung Galaxy S8 si OnePlus 5.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes