Reviews, Stiri

CAT S41 smartphone rugged cu baterie de 5000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la CAT sunt recunoscuti pe piata pentru constructia lor de terminale foarte rezistente. Telefoanele si tabletele de tip rugged de la CAT sunt populare atat dincolo de Ocean cat si in alte zone ale Globului. Producatorul a lansat recent pe piata inca un telefon din categoria rugged, CAT S41, device despre care vom discuta si noi in cele ce urmeaza, tinand cont ca aduna cateva specificatii foarte atractive.

CAT S41 specificatii tehnice si pareri

Modelul CAT S41 va avea un design octagonal, ceea ce „pica” intotdeauna bine pe un smartphone de tip rugged. Sub display, telefonul va avea butoane fizice pentru navigare, in timp ce butonul cel mai atragator va fi cel desemnat pentru a porni camera si alte optiuni, printre care si SOS. Nu lipsesc butoanele de volum si butonul power, destul de vizibile si ele.

In materie de specificatii, CAT S41 vine cu un ecran de 5″ in diagonala, protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5. Acest telefon este un model foarte rezistent la utilizarea outdoor, care va functiona perfect si daca il vei folosi cu mana umeda sau cu manusi.

CAT S41

3GB a rezervat producatorul memoriei RAM a telefonului, precum si 32 GB pentru capacitatea de stocare a datelor. Procesorul ales de compania producatoare este un Helio P20 SoC, cunoscut sub numele de model, MT6757. Evident, producatorul este Mediatek.

In ceea ce priveste compartimentul foto, device-ul beneficiaza de dotari mid-range bune. Avem o camera foto principala de 13 megapixeli cu PDAF si LED Flash si o camera foto frontala de 8 megapixeli. Ambele tipuri de camera pot efectua poze sub apa, ceea ce orice utilizator va descoperi ca fiind foarte util.

Poate cea mai atractiva specificatie de la acest telefon este bateria sa foarte mare. Aceasta baterie are o capacitate de 5000 de miliamperi si beneficiaza de optiunea Battery Share, adica poate inarca si alte device-uri. Acumulatorul beneficiaza de si tehnologie fast charging, denumita MediaTek Pump Express 2.0. CAT S41 are port microUSB, slot nano SIM si mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

CAT S41 depaseste putin granitele certificarii IP68, intrucat poate fi scufundat in apa la o adancime de 2 metri, pentru o ora. Totodata insa, terminalul beneficiaza si de certificare militara MIL SPEC 810G, care-l face si mai rezistent decat este. Pe scurt, telefonul poate fi scapat „fara probleme” din mana de la o distanta de aproximativ 2 metri si nu va avea niciun fel de probleme. CAT S41 poate supravietui de asemenea socurilor termice conform detaliilor oferite de producator.

Cei interesati de achizitionarea acestui device, trebuie sa afle ca modelul CAT S41 costa 449 de dolari si poate fi achizitionat prin intermediul site-ului oficial al companiei, dar si prin intermediul unor site-uri precum eBay, B&H sau Home Depot.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
CAT
Product Name
CAT S41
Price
$ 449