Stiri, Tutoriale

Cat de rezistent este HTC U11?

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC U11 a fost lansat luna trecuta de catre compania taiwaneza si a primit foarte multe recenzii pozitive, atat din partea specialistilor, cat si din partea utilizatorilor simpli. Cei de la JerryRigEverything au tinut insa sa testeze soliditatea constructiei acestui handset, cautand sa stabileasca o limita a durabilitatii sale. Ce a iesit, vom putea observa in cele ce urmeaza.

Specificatii cheie pentru HTC U11

  • – Display: Super LCD cu rezolutie QHD si diagonala de 5.5 inchFlagship-ul HTC U11
  • – Procesor: Octa- Core de la Qualcomm, Snapdragon 835 MSM8998 de 2.4 Ghz
  • – Acumulator: 3000 mAh cu Quick Charge 3.0
  • – Dotari foto: camera principala de 12 megapixeli (filmare video format 4K) si camera frontala de 16 megapixeli
  • – Sistem de operare: Android 7.1 Nougat
  • – Memorie RAM: 4 sau 6GB
  • – Memorie interna: 64 sau 128 GB
  • – Sunet: boxe HTC BoomSound Hi-Fi Edition
  • – Certificare IP 67
  • – Constructie solida, carcasa din sticla si metal

 

HTC U11 a rezistat la zgarieturi, partial si la foc, nu si la indoire

 

Stim deja ca HTC U11 a primit certificare IP 67 si ca beneficiaza de o constructie destul de solida conform producatorului, carcasa sa fiind una din metal si sticla. Chiar in ceea ce priveste rama de metal insa, HTC U11 a suferit o prima lovitura. Din clipul de mai jos veti observa ca la testul de indoire la care flagshipul taiwanezilor a fost supus de catre cei de la JerryRigEverything, terminalul s-a indoit mult mai mult decat ar fi trebuit. La acest capitol, HTC U11 a picat testul de durabilitate, insa, in schimb, a lasat o buna impresie la celelalte teste.

>> Citeste review-ul complet al handset-ului 

In materie de zgarieturi, ecranul HTC U11 a corespuns testelor de durabilitate confirmand ca protectia Corning Gorilla Glass este una de forte buna calitate. In testul publicat pe Youtube de JerryRigEverything veti putea observa si testul de expunere la foc la care a fost supus flagshipul celor de la HTC, un test pe care terminalul il trece partial. HTC U11 a rezistat cateva secunde bune la expunere la foc, dupa care evident, ecranul a fost partial afectat. Daca si-a revenit sau nu, ramane sa vedeti in clipul de mai jos.

>> Verifica oferta noastra de huse pentru acest model de telefon

Concluzia celor de la JerryRigEverything este ca terminalul nu este la fel de solid construit precum alte item-uri ale HTC in special pentru ca ecranul cu sticla curbata 2.5D sufera in urma combinatiei cu o rama de metal flexibila. Aceasta rama are insa si un scop bine gandit de catre compania taiwaneza pentru ca ea permite la presiune ca utilizatorul sa apeleze anumite functii ale dispozitivului. Va reamintim ca flagshipul HTC U11 in versiunea de 64GB costa in Romania peste 3000 de lei, un pret normal insa pentru un smartphone care la nivel de specificatii se apropie probabil de varful de gama al Samsung, Galaxy S8.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U11