Reviews

Castile Honor Clear » primele casti din lume care detecteaza ritmul cardiac in timp real

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Castile Honor Clear » A fost o zi plina astazi pentru cei de la Honor, sub divizia puternicului brand, Huawei. Pe langa telefoanele Honor Play si Huawei Honor 9i 2018, compania a lansat o pereche de casti foarte atractiva.

Castile Honor Clear devin primele casti cu fir din lume care pot detecta ritmul cardiac in timp real. In acelasi timp, aceste casti va invata sa va relaxati la momentul potrivit, prin algoritmul variabilitatii ritmului cardiac, oferindu-va inclusiv un feeback in timp real. Conform site-ului GizmoChina.com, castile Honor Clear au primit certificare pentru redarea audio Hi-Res.

Castile Honor Clear: ce le face speciale

Detectarea ritmului cardiac in timp real este de departe cel mai interesant si atractiv detaliu legat de aceasta pereche de casti In-Ear. Cum se efectueaza acest proces de detectie?

Castile Honor Clear (2)

Datorita unui monitor optic al frecventei cardiace care este situat in difuzorul din partea dreapta, castile Honor Clear pot detecta ritmul cardiac al utilizatorului. Compania sustine ca monitorizarea ar trebui sa functioneze in timp real, cu smartphone-urile din portofoliul Huawei si Honor. Asa ca daca aveti un telefon precum Huawei P20 Lite sau Huawei Honor 10, cred ca aceasta pereche de casti s-ar putea sa va starneasca interesul.

E drept, producatorul anunta ca si alte smartphone-uri cu Android pot primi acelasi grad de compatibilitate cu castile Honor Clear, dar numai dupa ce utilizatorul instaleaza din Magazin Play aplicatia Huwei Health. Indicele Ritmului Cardiac este dezvoltat de Insititul de Psihologie al Academiei Chineze de Stiinte, iar menirea sa este una simpla: accesarea rapida a nivelului de stres psihologic al utilizatorilor precum si rezultatele obtinute pentru ca posesorul castilor sa poata lumea masurile de rigoare.

Cat costa castile Honor Clear

Noile casti de la Huawei via Honor sunt construite dintr-un material moale, foarte prietenos si asigura un confort remarcabil pe tot parcursul zilei. Ele detine totodata un microfon si un in-line music. Controlul pentru volum nu lipseste nici el din configuratie si poate fi reglat destul de usor. Calitatea sunetelui este una optima.

Castile Honor Clear

Castile Honor Clear

Din primele informatii pe care le-am cules din China, castile Honor Clear costa aproximativ 129 de yuani, echivalentul a 20 de dolari. In Romania, pretul lor va fi de aproximativ 80-100 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei/Honor
Product Name
Honor Clear
Price
$ 20