Reviews, Stiri

Castile Google Pixel Buds, noua senzatie de la Google, pot traduce in timp real in 40 de limbi internationale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Google Pixel Buds (5)Ieri am anuntat oficial lansarea Google Pixel 2 si 2 XL, cele doua terminale de top ale companiei Google din acest an. Evenimentul care a produs aceasta lansare a adus insa la suprafata si alte cateva produse interesante, printre care am remarcat noile casti Google Pixel Buds. Cu toate ca sunt cu adevarat speciale, noile casti Google au stranit deja o serie de controverse, chiar si din partea unor specialisti incontestabili in materie, precum jurnalistul Vlad Savov, de la The Verge.

Ce sunt noile Google Pixel Buds si de ce sunt atat de speciale?

Ei bine, Pixel Buds inseamna pentru Google, ceea ce inseamna Air Pods-urile pentru Apple. Noile casti wireless ale companiei sunt prezentate cu surle si trambite de Google si par sa aiba intr-adevar ceva special. Ma rog, si altceva special in afara de pretul ametitor: 160 de dolari!

Dar, Google Pixel Buds vin cu algoritmi de inteligenta artificiala si reusesc cumva sa se foloseasca si de serviciile asistenului digital al Google. Cel mai important? Google Pixel Buds ofera traduceri IN TIMP REAL, din mai multe limbi straine. Chiar si la evenimentul de ieri, prezentatorul a reusit sa impresioneze asistenta dupa ce a dialogat cu o invitata in limbi diferite.

Mai exact, folosind castile, prezentatorul s-a exprimat in engleza, iar in timp real, invitata i-a raspuns in limba suedeza. Captivant, nu? Absolut, mai ales ca totul a iesit ca la carte, Google Pixel Buds reusind sa traduca in mod automat, direct, comunicarea dintre cele doua personale care discutau in limbi diferite. Ei bine, asta da, chiar e ceva special pentru o pereche de casti!

Practic, cu ajutorul acestor casti denumite Google Pixel Buds, bariera lingivistica dintre doua persoane straine, din colturi poate diferite ale lumii dispare. Pe masura ce cel sau cea cu care dialoghezi se exprima in limba sa, daca soliciti ajutorul asistentului digital, vei intelege exact ceea ce spune.

Google Pixel Buds (3)

Chiar daca Vlad Savov nu este de acord, considerand ca aceste casti wireless impiedica cele doua telefoane lansate ieri sa aiba parte de un sunet de o calitate buna, este indiscutabil faptul ca Google face un pas spectaculos in fata si ne invita sa „traim cu adevarat in viitor”. Ganditi-va doar cat de usor va fi de acum incolo sa calatoriti in tari straine, avand la dispozitie un translator 24 de ore din 24, cu un cost unic si care are nevoie doar de o pauza din cand in cand pentru a se incarca.

La evenimentul de prezentare de ieri, prima impresie a fost ca Google lanseaza un concurent pentru Air Pods de la Apple. Pura speculatie sau, cum ar spune romanul, „graba strica treaba”. Castile wireless de la Google sunt diferite si acest aspect face indubitabil, bine pietei.

Diferentele dintre produse au inceput sa apara treptat si sunt usor sesizabile. Spre exemplu, noile casti Google nu asigura o experienta wireless 100%. In sensul ca aceastea sunt conectate printr-un fir care se prinde in jurul gatului. Este un detaliu care nu imi place absolut deloc la aceste Google Pixel Buds. Aduce oarecum cu o pereche de ochelari purtata intr-o seara racoroasa de vara in Parcul IOR de catre un octogenar venit sa joace sah cu prietenii, sau, dupa caz, sa-si citeasca ziarul.

Google Pixel Buds

Totusi, cei care le-au testat deja, si includ aici specialistii de la Techcrunch, Bloomberg sau The Verge sustin ca aceste Google Pixel Buds sunt extrem de confortabile, tocmai datorita acestui accesoriu deloc placut la vedere.  In plus, ele isi fac treaba „normala” a unor casti portabile, sunt confortabile si usoare. De mentionat ca vin si cu aceasta cutiuta de mai jos, in care le poti rula confortabil si pastra pentru momentele in care vrei sa le folosesti. O idee buna a celor de la Google, care sunt foarte aproape de a reusi sa ne propuna cu succes o adevarata minune tehnologica. O primim cu placere!

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel Buds
Price
$ 159