Stiri

Caracteristici cheie pentru OnePlus Buds Z2. Când are loc lansarea oficială

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Căștile OnePlus Buds Z2 vor fi lansate, cel mai probabil, oficial, în luna octombrie alături de modelul OnePlus 9 RT. Se așteaptă ca Buds Z2 să fie lansate oficial în culori alb-negru.

Caracteristici OnePlus Buds Z2

OnePlus Buds Z au fost lansate alături de OnePlus 8T în octombrie 2020. Acum OnePlus lucrează la succesorul acestui prim model, denumit acum OnePlus Buds Z2, ale cărui caracteristici cheie au ajuns deja în mediul online. Se așteaptă ca căștile să devină oficiale alături de OnePlus 9 RT în octombrie.

Tipsterul Max Jambor a împărtășit caracteristicile cheie ale viitoarelor căști OnePlus. Căștile vor veni cu suport pentru anularea zgomotului activ (ANC), care lipsea în varianta OnePlus Buds Z originală. Acestea vor include Bluetooth 5.2 pentru conectivitate.

Tipsterul citat susține în plus că noile căști vor fi calificate IP55 pentru rezistența la praf și apă. În plus, noul TWS va veni și cu suport pentru Dolby Atmos. Acestea vor fi disponibile în culori alb-negru, conform scurgerii de informații.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, OnePlus Buds Z2 va oferi până la 7 ore de viață a bateriei. Cu carcasa de încărcare, se așteaptă să ofere până la 38 de ore. Căștile vor veni, de asemenea, cu suport de încărcare rapidă. O încărcare rapidă de 10 minute le va permite să reziste până la 5 ore, anunță presa de specialitate. Momentan, producătorul chinez OnePlus nu a confirmat încă data lansării căștilor OnePlus Buds Z2.

Pentru a ne aminti, OnePlus Buds Z sunt echipate cu drivere dinamice de 10 mm și stereo 3D dinamic alimentat de Dolby Atmos. Potrivit OnePlus, la o încărcare completă, OnePlus Buds Z oferă 20 de ore de redare, în timp ce o reîncărcare rapidă de 10 minute oferă trei ore de sunet. Buds Z are, de asemenea, clasa IP55, ceea ce le face rezistente la apă și praf.

OnePlus Buds Z include Bluetooth 5.0 pentru conectivitate, reducerea zgomotului de mediu pentru preluarea vocii și funcția Quick Pair pentru conectarea la dispozitiv imediat ce deschideți carcasa. De asemenea, au o funcție de comutare rapidă pentru a conecta mai multe dispozitive și a comuta între ele folosind o apăsare lungă de 3 secunde.

Etichete:

OnePlus Buds Z2