Stiri

Cand va fi lansat Xiaomi Mi 6, pret si posibile specificatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Desi exista multe controverse intre expertii din presa de specialiatate in jurul felului in care va arata Xiaomi Mi 6, mai mult ca sigur terminalul va fi anuntat de catre compania chineza cu ocazia Mobile World Congress 2017. Ne amintim ca si anul trecut, la evenimentul Mobile World Congress 2016, Xiaomi a propus pietei varianta deja arhicunoscuta, denumita Xiaomi Mi 5, unul dintre item-urile remarcabile de anul trecut din piata asiatica.

Chiar daca il va anunta in evenimentul de pe 27 februarie, Xiaomi „nu va face modelul Mi 6 disponibil cel putin pana la jumatatea lunii martie” anunta agentia de presa chineza, ChinaNews. Aceeasi sursa sustine ca noul Xiaomi Mi 6 va fi lansat in trei variante diferite, posibilitatea ca fiecare dintre aceste variate sa fie disponibile pe trei piete de desfacere diferite, „nefiind deloc exclusa” sustine sursa citata.

Xiaomi Mi 6 pret, variante si posibile specificatii

In acest moment, exista doar zvonuri privind felul in care va arata si va functiona terminalul propus de compania chineza in toate variantele sale.

Este foarte posibil ca Xiaomi Mi 6 sa imbrace un „costum” din ceramica in varianta Premier si aproape sigur va beneficia de 6 GB RAM si de Snapdragon 835. Xiaomi Mi 6 Premier va avea sistem dual de camere cu senzori de imagine semnificativi (cel mai probabil de 23 megapixeli) pentru anul 2017 si in plus va fi oferi cumparatorilor pana la 256 GB spatiu de stocare.

Varianta standard Xiaomi Mi 6 va incorpora numai 4 GB RAM si nu va fi cel mai probabil din ceramica, in timp ce Xiaomi Mi 6 Youth, cea mai accesibila dintre cele trei modele ale gamei, va beneficia de 4 GB RAM si de un procesor Helio x30 SoC plus 64 GB RAM. Toate cele trei variante de Xiaomi Mi 6 sunt asteptate sa ruleze pe Android 7.0 Nougat, alaturi de noul MIUI 8 OS, proaspat „scos din fabrica” de celebra compania chineza.

Preturile vehiculate pentru noile modele din gama Mi 6 sunt urmatoarele: varianta Xiaomi Mi 6 Premier estimeaza presa din China ca va costa undeva in jurul sumei de 437 de dolari; varianta Xiaomi Mi 6 Standard nu va depasi suma de 370 de dolari in timp ce versiunea Xiaomi Mi 6 Youth va costa cu aproximatie 294 de dolari. Pregateste-te pentru sosirea noului model Xiaomi in Romania si arunca pana atunci o privire peste huse de telefon Xiaomi din oferta Catmobile. Noul model al companiei chineze va beneficia si el de o categorie speciala in sectiunea accesorii de pe site-ul nostru, in curand.

Xiaomi Mi6

Xiaomi Mi6

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes