Stiri

Când apare Xiaomi 12 și ce alte telefoane de top așteptăm de la producător în perioada următoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

  • 🟢 Seria Xiaomi 12 va fi lansată săptămâna viitoare
  • 🟢 Data lansării este anunțată pe Weibo
  • 🟢 Seria Xiaomi 12 va veni cu Android 12
  • 🟢 Xiaomi pregătește și alte telefoane pentru perioada viitoare, printre care modelele Xiaomi 12X sau 12 Pro

 

În următoarele săptămâni, Xiaomi va lansa o serie de telefoane noi, iar multe dintre ele sunt extrem de așteptate pe piață. Iată lista viitoarelor smartphone-uri la care ne putem aștepta să fie lansate de către Xiaomi în următoarele câteva săptămâni. În fruntea listei se află mult așteptatul Xiaomi 12.

Ce telefoane de top așteptăm de la Xiaomi în perioada următoare. Xiaomi 12, cap de listă

Viitorul flagship al Xiaomi, modelul Xiaomi 12 este cel mai important dintre viitoarele handset-uri pe care le așteptăm din partea producătorului din China, în perioada următoare. Pe lângă acest device, Xiaomi este gata de o întreagă serie, urmând a prezenta și alte modele de telefon, printre care Xiaomi 12X sau Xiaomi 12 Pro. Cu toate acestea, în privința acestora din urmă, producătorul nu a anunțat o dată concretă de lansare.

Să aruncăm însă o scurtă privire peste telefoanele pe care le așteptăm de la Xiaomi în perioada următoare.

Xiaomi 12

Se așteaptă ca Xiaomi 12 să aibă un afișaj AMOLED curbat de 6,2 inci, care va oferi o rezoluție full-HD+ (1920 x 1080 pixeli). Acest ecran de pe Xiaomi 12 va beneficia de un afișaj cu perforare, aliniat central, pentru a găzdui camera selfie. În plus, va exista și un senzor de amprentă încorporat.

Flagshipul va fi bine echipat în zona foto, acolo unde ne așteptăm să avem un handset cu un senzor primar de 50 de megapixeli pentru camera principală spat. Se pare că telefonul va împacheta noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC, alături de o memorie de 8 GB de RAM. Xiaomi 12 va împacheta o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 67 W și se pare că va beneficia de capacități de încărcare wireless. Telefonul urmează să fie lansat pe 28 decembrie și va avea un preț de aproximativ 4000 de lei

Xiaomi 12X

Un alt telefon pe care Xiaomi îl va lansa în această serie este modelul Xiaomi 12X. Acesta va avea un ecran de tip AMOLED, cu margini curbate și o diagonală de 6.28 inch. Se pare că rezoluția maximă a acestui ecran va fi Full HD+ și că, în plus, acesta va avea o rată de refresh de 120 Hz plus senzor de amprentă sub afișaj.

Xiaomi 12X ar urma să vină cu un procesor Snapdragon 870 și pare destul de posibil ca acest device să aibă o baterie de 5.000 de miliamperi, care ar urma să accepte încărcare rapidă la 67W, dar și încărcare wireless la 33W. Potrivit ultimelor informații, Xiaomi 12X ar urma să aibă o cameră principală pe spate în care cel mai important senzor de imagine va avea 50 de megapixeli, în timp ce frontal, pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, modelul 12X va fi echipat cu o cameră de 20 de megapixeli.

Xiaomi 12 Pro

Iar seria ar urma să fie completată pe viitor cu modelul Xiaomi 12 Pro. Acest telefon ar urma să aibă un panou de tip AMOLED de 6.67 inch, cu margini curbate și o gaură poziționată central, care va incorpora camera pentru selfiuri.

Noul Xiaomi 12 Pro se va baza pe același procesor ca și Xiaomi 12 (Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1) și ar urma să beneficieze de încărcare rapidă de 120W.

Din păcate, acestea sunt singurele detalii care ”au scăpat” până acum despre acest model de telefon, dar vom reveni cu amănunte despre Xiaomi 12 Pro în perioada următoare.

Xiaomi Mix Fold 2

Pe de altă parte, Xiaomi a lansat primul său smartphone pliabil, Mi Mix Fold, la începutul acestui an. Acum, compania lucrează la un smartphone pliabil Mix Fold 2, care ar putea debuta în martie.

Conform zvonurilor, acest smartphone pliabil va veni cu un panou OLED de 8,01 inchi pe un display Samsung cu UTG (Ultra-Thin Glass). Se spune că are un senzor de cameră principal de 108 megapixeli. Poate include și o cameră sub afișaj pentru selfie-uri. În plus, se zvonește că ar urma să fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 888 SoC. Telefonul va împacheta o baterie de 5.000 mAh.

Xiaomi 11i

Redmi Note 11 Pro, care a fost lansat anterior în China, este de așteptat să fie lansat în India sub denumirea de Xiaomi 11i. Telefonul va avea probabil un ecran AMOLED de 6,67 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Acesta va fi alimentat de un procesor de la MediaTek, cel mai probabil Dimensity 920 octa-core, asociat cu până la 8 GB RAM și până la 256 GB spațiu de stocare.

Va exista o configurație cu patru camere cu un senzor primar de 108 megapixeli. Modelul destinat acestei piețe va împacheta o baterie de 5.000 mAh care vine cu suport de încărcare rapidă de 67 W. Cu alte detalii despre acest model de telefon de la Xiaomi vom reveni, de asemenea, în perioada viitoare.

Xiaomi 11i HyperCharge

Redmi Note 11 Pro+ a mai fost lansat și în China. Acesta este de așteptat să fie lansat de Xiaomi și în India sub denumirea de Xiaomi 11i HyperCharge. La fel ca Xiaomi 11i, acest telefon va avea probabil și un afișaj AMOLED de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Acesta va fi alimentat de un procesor MediaTek Dimensity 920 octa-core asociat cu până la 8 GB RAM și până la 256 GB spațiu de stocare. Va exista o configurație cu patru camere cu un senzor primar de 108 megapixeli. Telefonul ar urma să aibă o baterie de 4.500 de miliamperi, cu încărcare rapidă de 120W.

🔗 Verifică oferta noastră de huse Xiaomi și profită de reducerile de sfârșit de an