Stiri

Cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders. Cel mai asteptat serial revine pe micile ecrane

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

UPDATE Mai 2022 | Potrivit Radiotimes.com, sezonul 6 din Peaky Blinders a fost confirmat pentru data de 10 iunie 2022 pe Netflix. Acest sezon va avea șase episoade și este de așteptat ca toate să fie publicate pe Netflix în aceeași zi. Mai jos, un trailer al acestui sezon final:

UPDATE Ianuarie 2022 | Data exactă de lansare pentru sezonul viitor nu a fost încă dezvăluită, dar fanii Peaky Blinders se pot aștepta să vadă noul sezon chiar la începutul acestui an. De asemenea, se pare că serialul va continua cu un film, anunță Daily Express, care va concluziona povestea lui Tommy Shelby și a apropiaților săi.


Daca te intrebi cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders sau daca va exista un al saselea sezon al serialului, ei bine, te afli in locul potrivit. Vestile sunt foarte bune pentru tine, pentru ca unul dintre cele mai populare seriale ale momentului, continua. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Pana cand serialul apare oficial pe piata cu cel de-al saselea sau sezon, ai grija sa fi echipat cu un Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD.

Cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders: sezonul a primit confirmarea!

La fel ca si mine probabil (recunosc, sunt un mare fan al seriei) te-ai intrebat cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders. M-am pus rapid pe research si am descoperit detalii interesante si, mai ales, importante despre continuarea super seriei care a cucerit rapid piata.

Ei bine, prieteni, vestile bune continua; va exista un sezon 6 din Peaky Blinders? Raspunsul este: categoric da! In ciuda finalului intrigant al sezonului 5 din Peaky Blinders, producatorii gandesc nu doar sezonul 6 al serialului, ci chiar si pe cel de-al 7-lea! Asta e a doua veste foarte buna. Si pentru ca ne plac la nebunie vestile bune, haideti sa ne lamurim in continuare, cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders.

Serialul care tocmai ce a castigat premium National Television Award la sectiunea Best Drama a primit o confirmare clara pentru cel de-al saselea sezon chiar de la mintea stralucita din spatele sau, Steven Knight.

„M-ai intrebat cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders. Ce pot sa-ti spun acum este ca in mod sigur vom face un al 6-lea sezon al seriei” a explicat Steven Knight pentru Birmingham Press Club (via BBC News), apoi a completat: „Da, si foarte probabil, chiar si pe cel de-al 7-lea. Dupa al patrulea sezon al serialului, totul a mers incredibil. Am discutat cu Cillian Murphy (n.r daca nu stii cine este Cillian, nu are rost sa mai continui sa citesti mai departe) si mi-a confirmat ca e super interesat de continuarea seriei. La fel si restul actorilor din serial” a anuntat Knight.

Cillian Murphy (Tommy Shelby)

Cillian Murphy (Tommy Shelby)

Din pacate, desi era de asteptat, cei de la BBC au evitat sa comenteze subiectul, dupa ce au fost contactati de catre cei de la Digital Spy.

Interesant este ca succesul extraordinar reputat de serial a schimbat planurile initiale: „Noi ne-am propus sa facem cinci sezoane, dar cand am vazut reactiile si felul in care este urmarit serialul, ne-am dat seama ca ne jucam cu oamenii si nu e normal. Ar fi atat de pacat sa ne oprim, mi-am spus, asa ca mergem inainte.” a mai adaugat Knight. I-auzi! Ce veste mare pentru noi toti. Iti multumim, Steven, acum treci la treaba!

Cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders: pandemia a oprit filmarile

Din pacate, planurile producatorilor au fost date pentru moment peste cap de pandemia de coronavirus care a afectat nu doar filmarile acestui super serial, ci si alte productii de top din lume.

Directorul Anthony Byrne a explicat: „Totul era pregatit, totul era gata. Eram atat de aproape sa demaram filmarile la sezonul 6 din Peaky Blinders. Luni intregi de munca ale unui grup atat de talentat. Platourile erau gata, Costumele erau gata. Camerele erau deja testate. Locatiile gata inchiriate. Toate pregatirile s-au facut. Este pacat ca nu putem inca sa aducem serialul in fata voastra”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We were so close to the start of filming Season 6. Months of hard work by our very talented, dedicated and hardworking crew. Sets were built, costumes were made. Cameras and lenses tested. Locations were booked. All the prep was done. It’s a real shame not to be able to make it for you at this time. But I personally want to thank the crew that I’ve spent months working with and I want to send my love and support to them and everyone else. We are in this together. . . These are extraordinary times and we must be extraordinary in them. . . Remember who we all are as a people and look out for those around you who will find these times challenging. Dig deep. It will pass. . . Read that book that’s been staring at you for years. Write a poem, script, novel. Listen to music. Watch movies. Be creative. Make art. Share. Find the positive in all of this and use it. We will be better for it in the long run. Stay safe and healthy. Support the amazing people who are keeping the @nhsmillion going. Look after those around you and reach out to people. . Love & Respect to you all – A. . . @peakyblindersofficial #peakyblinders @ofycm #peakyblindersquotes #peaky #peakyblinder #peakyblindersofficial #peakyfuckingblinders @peakyblindersitalia @peakyblindersfrc #peakyblindersseason5 @bbciplayer @netflixuk #byorderofthepeakyblinders #tommyshelby #cillianmurphy @ofycm #arthurshelby #wecandothistogether #globalawakening #socialdistancing #staystrong #makeart #mentalhealth

O postare distribuită de Anthony Byrne (@antobyrne75) pe

El a revenit constant cu actualizari despre situatia generala a filmarilor la Peaky Blinders: „Intr-o lume ideala, ar fi extraordinar daca ne-am putea apuca de filmari pana la sfarsitul anului. Pare totusi probabil sa se intample asta. Dar daca se va intampla asa sau nu, inca nu am nicio idee. Filmarile trebuiau sa inceapa in martie, apoi le-am amanat pana in iulie. Acum, din nou. Daca ne-am apuca de filmat in iarna, nu cred ca am termina in cateva luni, pentru ca urmeaza si editarea video” Ce inseamna asta?

Cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders: data la care apare sezonul 6 din Peaky Blinders

Inseamna ca ne putem da seama cand apare sezonul 6 din Peaky Blinders. Iar asta nu se va intampla pana la finalul anului viitor, dupa cum scrie Digital Spy. Ceea ce mai stim este ca BBC obisnuieste sa intarzie cu anuntul oficial, dar asta nu e noutate. S-a intamplat la fel si inainte de sezonul cinci, asa ca nu vom avea o confirmare oficiala prea curand.

Exista sanse mari sa poti urmari Peaky Blinders pe Netflix, imediat ce serialul ca fi difuzat pe BBC One. Pregatirile pentru sezonul 6 din Peaky Blinders au inceput, iar tot ceea ce putem spera este ca pandemia le va permite acestor oameni minunati sa inceapa cu adevarat si filmarile. Digital Spy scrie ca s-au tras deja cateva cadre inainte de blocarea filmarilor, si ca tot scenariul este pus la punct. „Am vorbit deja despre cum va arata primul episod din sezonul 6 din Peaky Blinders, iar ideea mi se pare senzationala. Vreau sa vad cel mai bun episod de pana acum al serialului si va asigur ca asa o sa fie” a precizat Byrne.

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920.

Serialul a fost creat de Steven Knight și produs de Caryn Mandabach Productions, Screen Yorkshire și Tiger Aspect Productions în care urmează faptele comise de familia criminală Shelby. Screen Yorkshire a oferit finanțare pentru producția prin Yorkshire Content Fund.

A fost prima producție care a primit finanțare din Yorkshire Content Fund, care, la rândul său, a asigurat că majoritatea spectacolului a fost filmat în Yorkshire ca parte a acordului. Senzationalul Cillian Murphy îl interpretează pe Tommy Shelby, liderul bandei Peaky Blinders.

De remarcat ca Peaky Blinders a reusit sa depaseasca seriale foarte cunoscute precum Line of Duty, Black Mirror sau The Crown in lupta pentru premiile BAFTA TV Awards, impunandu-se astfel a sectiunea cel mai bun serial de drama din lume.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
BBC
Product Name
Peaky Blinders