Stiri

Cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix? Abia ce s-a pus putin praful peste sezonul 5 din Black Mirror si deja au inceput sa apara speculatii referitoare la sezonul 6 al serialului. Una dintre cele mai urmarite productii ale momentului si-a incheiat a cincea serie cu unul dintre cele mai mari si mai ambitioase episoade ale seriei in care actrita si cantareata Miley Cirus a jucat un rol important. Probabil ca te intrebi deja cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix, asa ca vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare in cele ce urmeaza.

Serialul care te tine cu sufletul la gura! Cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix

Black Mirror este o prezență importantă si în Top 10 seriale Netflix în 2019 pe care il gasesti pe blogul nostru. Serialul a avut premiera în decembrie 2011 ca un film antologie în trei părți, dar ulterior a devenit serial, iar primele trei părți s-au transformat în sezonul 1.

Serialul Black Mirror analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii. Episoadele sunt independente și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric, deși unele episoade sunt mai experimentale și mai ușoare.

2

Netflix a achiziționat serialul în septembrie 2015 și a comandat o serie de 12 episoade care au devenit sezonul 3 și sezonul 4. În martie 2018, Netflix a anunțat și sezonul 5 al unuia dintre cele mai urmărite seriale ale momentului de pe celebra rețea. Efectele tehnologiei asupra oamenilor si maniera in care aceasta scapa de sub control fac din Black Mirror un serial antologic, care conspira la inadaptarea omului la lumea moderna. Serialul este creat si scris de catre Charlie Brooker, iar primele cinci sezoane le gasesti deja pe Netflix.

Probabil ca te intrebi deja cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix. Realitatea este ca Netflix nu a oferit inca o data exacta la care super productia sa revine pe ecrane. Tinand cont ca este una dintre cele mai importante productii ale Netflix, alaturi de La Casa de Papel sau Stranger Things, ne asteptam ca serialul sa revina si cu acest al 6-lea sezon. Audientele sunt mari si joaca in favoarea revenirii Black Mirror. Cel mai probabil, un nou sezon al serialului va putea fi urmarit abia la anul. O prezenta obisnuita deja in grila Netflix, Black Mirror a primit unda verde pentru acest al saselea sezon.

Deci, cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix? Vom completa articolul cu o data exacta, dar de regula, producatorii au facut posibila revenirea serialului o data pe an. Der egula, sezoanele noi apar undeva spre finalul anului, aproape de perioada sarbatorilor. Nu este neaparat o regula, dar cu siguranta, Black Mirror revine pe Netflix.

Nume importante si in cel de-al saselea sezon

Black Mirror si-a facut un „obicei” din a gestiona nume importante in cadrul serialului. Primele episoade ale serialului au fost influentate de talentul unor actori de mare perspectiva precum Daniel Kaluuya, in timp ce episoadele ceva mai recente au adus pe sticla alte nume grele, precum Brian Wong pe care l-ati vazut probabil in The Martian.

Miley Cirus, Anthony Mackie (The Falcon) sau Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy) au fost de asemenea in prim plan. Nu exista un anunt oficial al revenirii serialului la Netflix astfel ca nu putem confirma data cand apare sezonul 6 din Black Mirror pe Netflix. Dar aproape sigur, dincolo de faptul ca serialul va avea si un al saselea sezon, vom avea parte si de alte nume importante, pregatite sa ofere noi momente senzationale.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Black Mirror