Stiri

Cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel. Veste uriasa pentru fanii serialului produs de Netflix

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Daca te intrebi cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel sau daca va exista un al cincilea sezon al serialului, ei bine, te afli in locul potrivit. Vestile sunt foarte bune pentru tine, pentru ca Netflix a luat decizia finala: La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel. Contractul a fost reinnoit!

Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada de la revista SHOW a confirmat ca serialul La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon. Poate ca pare un detaliu insignifiant, dar acelasi jurnalist a anuntat si revenirea serialului la Netflix, intr-un moment in care fanii isi pierdusera speranta ca va mai exista o continuare a serialului lor preferat.

Ei bine, Quezada anunta acum ceea ce multi dintre fanii show-ului asteptau. Firesc insa, se naste intrebarea cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel? Data pare incerta, scrie aceeasi sursa, care sustine ca filmarile pentru noul sezon al serialului debuteaza imediat ce se vor termina cele pentru finalul sezonului 4.

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana

„Lucram la cel de-al patrulea sezon. De fapt, in realitate, nu ne-am oprit nicio clipa. Am terminat al treilea sezon de filmat si am continuat sa filmam pentru cel de-al patrulea. Vor fi 16 episoade, cred ca in prezent suntem la episodul 15” marturisea Itziar Ituno la finalul lunii trecute. Si cei de la Formula TV au confirmat ca sezonul 4 este in plina productie, dar informatia anuntata ieri de cei de la SHOW amplifica imaginatia fanilor serialului. Va exista un al cincilea sezon din La Casa de Papel, iar vestea face rapid inconjurul lumii, devenind trending topic in Spania pe Twitter. Din informatiile jurnalistului amintit, Netflix a parafat deja actele pentru al cincilea sezon, astfel ca istoria personajelor tale preferate continua.

Cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel

Vom anunta si noi pe blogul nostru, imediat ce vom afla o data exacta a aparitiei celui de-al cincilea sezon. Important este insa ca exista o confirmare (chiar si neoficiala) ca serialul mai primeste un capitol important.

Pana ce acest lucru se va intampla ai grija sa fi echipat cu un Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7102, 4K Ultra HD.

A fost confirmat oficial sezonul 5 din Casa de Papel?

Oficial, nu! Al cincilea sezon din Casa de Papel nu a fost confirmat oficial, dar este absolut evident ca el va rula pe Netflix. De fapt, sezonul cinci al serialului „este inevitabil” dupa cum scrie The Buzz Paper. De ce nu a fost anuntat inca pana acum? Pentru ca totul tine de detalii interne, iar Netflix nu a oferit inca publicitatii lista updatata a serialelor reinnoite.

Este doar o chestiune de timp pana cand Netflix o va face si, sa fim seriosi, nu exista niciun motiv pentru care reteaua nu ar prelungi cu cel putin un sezon acest serial. Zvonurile indica faptul ca un nou sezon La Casa de Papel ar urma sa fie disponibil abia la anul, in conditiile in care a izbucnit si pandemia de coronavirus, iar filmarile au fost blocate.

Mai mult, zvonurile din presa iberica anunta si un posibil sezon 6 din La Casa de Papel, dar aici discutia este mai larga.

Netflix are nevoie de un plus la capitolul imagine, iar daca seria va castiga premii relevante precum Emmy sau Globurile de Aur, atunci un al 6-lea sezon al serialului nu este deloc scos din calcule, sustine SHOW.

Va reamintim ca peste 34 de milioane de conturi au urmarit al treilea sezon al serialului, iar partea cea mai interesanta este ca Money Heist (asa cum i se spune serialului in limba enlgeza) a obtinut aceasta cifra impresionanta in decurs de numai o saptamana. Deci Netflix nu poate ignora sub nicio forma continuitatea sa. Chit ca trebuie sa se lege de niste medalii.

La Casa de Papel este o producție spaniolă a celor Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. Ideea? El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. Audiențele serialului au fost excelente pentru un show de platformă, ajungând ca ultimul episod difuzat să aibă o audiență de aproape 2 milioane de telespectatori. Aici nu este inclusă însă marea masă de fani Netflix, care frecventează day by day platforma. La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards.

Etichete:

La Casa de Papel
Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 149 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
La Casa de Papel