Stiri

Când apare sezonul 3 din The Witcher

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Când apare sezonul 3 din The Witcher » Cu siguranță dacă ai rasfoit acest Top 20 seriale Netflix in 2020 ai dat și peste The Witcher, un serial atât de așteptat și, poate și mai interesant.

După ce primele două sezoane au fost primite excepțional de audiența Netflix, The Witcher promite un sezon 3 extrem de interesant. In noua serie vor putea fi urmariti din nou Henry Cavill (asimilat pentru rolul din Superman), Freya Allan, Anya Chalotra, Adam Levy, MyAnna Buring sau Emma Appleton. Productia este creata de Lauren Schmidt iar producatorii executivi sunt Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Baginski, Lauren Schimdt si Jaroslav Sawko. Așa că, haideți să aflăm împreună când apare sezonul 3 din The Witcher și, mai ales, ce se va întâmpla de aici încolo cu aventurile lui Sapkowski.

Cum a apărut The Witcher

Până să vedem când apare sezonul 3 din The Witcher, dacă nu ai apucat încă să urmărești acest serial de pe Netflix, îți recomandăm să o faci. Cu audiențe record pe platforma de streaming, The Witcher a început de fapt în 1986, atunci când nuvela scrisă de Andrzej Sapkowski a intrat într-un concurs organizat de Fantastyka.

Nu se aștepta debutantul la acea vreme, Sapkowski, la un succes atât de mare. Datorită cererii, el a mai scris 14 povești înainte de a începe o serie de romane în 1994.

Cunoscut ca The Witcher Saga, cărțile au devenit un adevărat cult în Polonia. Apoi, au fost traduse și vândute în 37 de limbi și peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume.

De asemenea, au fost adaptate într-un film, într-un popular joc video, în două benzi desenate și, recent, într-un super serial pe Netflix. De remarcat că jocurile video The Witcher au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare.

Poveștile lui Sapkowski sunt plasate pe un continent fără nume. Elfii au debarcat pe continent și s-au întâlnit cu gnomi și pitici. După război, piticii s-au retras în munți, iar elfii au pus stăpânire peste câmpii și păduri. Oamenii sosiseră cu cinci sute de ani înainte de evenimentele din povești, au purtat o serie de războaie pe care le-au căștigat și au devenit dominanți. Pe continent sunt și alte rase, de la driade la halfings, vârcolaci și vampiri. Pe parcursul secolelor, majoritatea regiunilor sudice au fost preluate de Imperiul Nilfgaard, iar nordul aparținea unor regate fragmentate.

Celor de la Netflix le-a plăcut enorm ideea și au vrut să-și facă practic ”propriul Game of Thrones”. Le-a ieșit de minune se pare. Saga Witcher are loc după primul război major dintre Imperiul Nilfgaard și Regatele de Nord. În rolurile principale joacă Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) și Anya Chalotra (Yennefer). Află mai jos, când apare sezonul 3 din The Witcher

Când apare sezonul 3 din The Witcher

Lumea creată de Andrzej Sapkowski și comunitatea din jurul ei pare să devină din ce în ce mai mare în fiecare zi. Publicul larg ține mereu un ochi pe anunțul atât de așteptat: când apare sezonul 3 din The Witcher.

Vestea bună pentru fanii serialului este că un sezon trei a fost deja confirmat și este pe drum. În cadrul evenimentului TUDUM de la Netflix, încă din septembrie 2021, oficialii au confirmat un al treilea sezon al acestui serial.

Sezonul doi din The Witcher a venit la aproape doi ani după primul, dar acest lucru a fost cauzat de întârzierile la filmări pe perioada pandemiei, precum și de o accidentare a lui Henry Cavill, chiar pe platoul de filmare.

Deocamdată, producțiile TV par să funcționeze aproape la fel de repede ca în perioada pre pandemică, așa că, ținând cont de eventualele întârzieri suplimentare, ne așteptăm ca sezonul trei să apară la sfârșitul anului.

Cei de la Digital Spy au discutt cu Lauren Schmidt Hissrich, creatoarea showului: ”Ceea ce am văzut în camera scriitorilor este incredibil. Au fost mereu scriitori extraordinari pentru acest show, dar pentru acest sezon lucrurile sunt pur și simplu wow. Ideile sunt noi, provocatoare, totul pare cu adevărat incitant în privința acestui al treilea sezon” a mărturisit Hissrich. Nici ea nu a putut răspunde direct la întrebarea: ”Când apare sezonul 3 din The Witcher?”: ”Important este că un al treilea sezon din serial va fi fenomenal. Ceea ce este senzațional este că am terminat scenariile și abia atunci începem să vorbim cu actorii și regizorii și să intrăm în ceea ce înseamnă producția prin care vom transforma efectiv aceste opt episoade într-o călătorie de lungă durată”, a continuat Lauren.

„Este important pentru mine ca actorii, de exemplu, să se simtă pasionați și de călătoriile lor; să înțeleagă călătoriile personajelor lor.” a mai adăugat ea.

Ce personaje vom vedea în sezonul 3 din The Witcher

Firesc, Henry Cavill va fi sigur în sezonul 3 al serialului. Alături de el vor apărea din nou Freya Allan (Cirilla AKA Ciri), Anya Chalotra (Yennefer), Joey Batey (în rolul lui Jaskier), Royce Pierreson (în rolul lui Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold) și Kim Bodnia (Vesemir).

Dacă ai terminat sezonul doi vei știi și că tată lui Ciri, Emhyr, urmează să apară în acest al treilea sezon și va juca un rol probabil important. Potrivit Digital Spy, rolul acestuia va fi interpretat de Bart Edwards.

Pe măsură ce alianța dintre Nilfgaard și elfi devine din ce în ce mai tensionată, așteptați-vă să vedeți revenirea personajelor din acest conflict, ca să nu mai vorbim și de magi. Asta înseamnă că Mimi Ndiweni (Fringilla), Media Simson (Francesa), Mahesh Jadu (Vilgefortz) și MyAnna Buring (Tissaia) se vor întoarce probabil pentru o altă încercare în sezonul trei.

Pe măsură ce filmările pentru sezonul trei au început, a fost confirmată deja lista de ”completări”, inclusiv câteva fețe cunoscute. Prezența care se remarcă este cea a lui Robbie Amell, cunoscut pentru rolul său din The Flash. Acesta va interpreta rolul lui Gallatin, cel care va conduce o armată de gherilă care va lupta pentru Nilfgaard.

Menger Zhang va fi și ea introdusă în serial și va juca rolul Milvei. O tânără și talentată vânătoare adoptată de driadele din Brokilon Forest. Ea va avea un talent aparte: un skill impresionant în a controla arcul.

Hugh Skinner din Fleabags este și el o prezență nouă. Se pare că va juca rolul Prințului Radovid, fratele Regelui Vizmir. De asemenea, Christell Elwin din Bloods va juca rolul lui Mistle. O listă frumușică de nume noi și interesante care ne face să ne întrebăm cu nerăbdare: când apare sezonul 3 din The Witcher, pentru că îl așteptăm cu nerăbdare!

Ce se va întâmpla în sezonul 3 din The Witcher?

”În timp ce monarhii, magii și fiarele continentului se întrec pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință că o vor distruge”. Așa este anunțat sezonul trei din The Witcher.

Misiunii lui Geralt ar urma să i se alăture și Yennefer, care îi conduce către o fortăreață protejată de Arteuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei. Ei vor afla însă că sunt în mijlocul unui câmp de luptă și că trebuie să riposteze.

”Sezonul trei va fi unul uriaș” a anunțat Lauren S. Hissrich potrivit Digital Spy.

După finalul haotic al sezonului doi, următorul sezon al serialului se va concentra probabil, în primul rând, pe destinul lui Ciri ca distrugător al lumii sau. Există o mulțime de forțe care se adună pentru a manipula puterea prințesei pentru ei înșiși, inclusiv propriul ei tată, dar cel puțin Ciri îi are acum pe Geralt și Yennefer alături.

Potrivit lui Hissrich sezonul trei se va baza pe The Time of Contempt, a doua carte din saga Witcher. În acea carte, Yennefer, Ciri și Geralt călătoresc la Aretuza, dar se văd forțați să se separe. În timp ce discuta cu Netflix Geeked canalul după ce sezonul doi a încetat, Cavill a explicat că lucrurile vor fi destul de diferite pentru Geralt și Yennefer: ”Adevărata dezvoltare a lui Geralt în acest sezon este că el poate recunoaște că nu poate face asta el însuși.” a mărturisit Cavill, completat de Chalotra: ”Yen nu are încredere în nimeni, dar poate a învățat să ia în considerare și alte lucruri”.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem și noi când apare sezonul 3 din The Witcher și te invităm să discutăm în rubrica de comentarii despre viitorul lui Geralt, Yennefer sau Ciri.