Stiri

Când apare Samsung Galaxy S21 FE, cât o să coste și ce specificații tehnice are

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

La începutul anului viitor, Samsung va lansa noul model Galaxy S21 FE. Potrivit unor informații recente, noul model va fi lansat pe piață în luna ianuarie, iar presa de specialitate a aflat și cât va costa viitorul smartphone Fan Edition.

Când apare Galaxy S21 FE și ce specificații tehnice are

Aflată într-un plin proces de schimbare, compania Samsung se pregătește de lansarea mult așteptatului Galaxy S21 FE sau Fan Edition, după cum a fost el denumit de către producător.

Potrivit celor mai recente informații din presa internațonală, modelul va fi lansat oficial pe piață luna viitoare, iar o parte dintre specificațiile sale tehnice au ajuns în mediul online.

Înainte de a arunca o privire peste configurația modelului Galaxy S21 FE, haideți să vedem și cât va costa edița specială a modelului Galaxy S21. Astfel, potrivit SamMobile, viitorul model ar urma să coste aproximativ 699 de dolari pentru varianta de bază. Asta înseamnă că modelul standard al viitorului handset ar urma să coste în jur de 3.000 de lei, în ”traducere” românească. Se pare că vom avea mai multe opțiuni de culoare pentru acest device, printre care verde, culoarea levănțicii, alb și culoarea strugurilor închiși.

În ceea ce privește specificațiile sale tehnice, Samsung Galaxy S21 Fan Edition va fi alimentat de un procesor Snapdragon 888 octa-core sau de Exynos 2100. Cel mai probabil, S21 FE va beneficia de o memorie de 6 GB respectiv 8 GB RAM cu opțiuni de stocare la bord de 128 GB și 256 GB. Informațiile prezentate de presa internațională în ultimele zile anunță că spațiul de stocare nu va putea fi extins, deoarece compania a decis să ignore slotul pentru cardurile de tip micro-SD.

Samsung Galaxy S21 FE va avea un ecran Full HD+ de 6,4 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Telefonul va avea protecție Gorilla Glass Victus. El va beneficia, de asemenea, de o cameră selfie de 32 MP, inclusă în decupajul centrat. Camera va fi evident utilă pentru selfie-uri și sesiuni de apeluri video. Tot în zona foto, S21 FE va fi un telefon bine echipat și pe partea sa din spate. Construcția foto va consta dintr-o cameră principală de 12 megapixeli f/1.8, o cameră ultrawide de 12 megapixeli f/2.2 și o cameră de tip teleobiectiv de 8 megapixeli F/2.4 cu zoom optic 3X.

Noul handset de la Samsung va rula pe interfața OneUI 4.0, bazată pe Android 12. Telefonul este recomandat să primească un upgrade major ale sistemului de operare până la Android 15. Totodată, el va beneficia de o certificare de tip IP68, care îi va oferi rezistență la contactul cu apa. Galaxy S21 FE va fi susținut de o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă cu fir de 25 W și suport pentru încărcare rapidă fără fir de 15 W.

Caracteristicile de conectivitate pot include 5G, 4G LTE, Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.1, GPS și USB Type-C pentru încărcare. Samsung nu a anunțat încă oficial data lansării lui Samsung Galaxy S21 FE. CES are loc în prima săptămână a lunii ianuarie și este destul de probabil ca Samsung să lanseze telefonul în cadrul acestui eveniment.

🔗Verifică cele mai noi folii de protecție pentru Samsung Galaxy S21

🔗 Vezi oferta noastră de huse Samsung