Stiri

Cand apare Samsung Galaxy Note 9

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Gigantul sud-coreean, Samsung Electronics, a confirmat evenimentul Galaxy Unpacked 2018, ocazie cu care va lansa un nou device. Se pare ca handset-ul la care face referire producatorul va fi Samsung Galaxy Note 9, cel mai nou flagship al companiei.

Cand apare Samsung Galaxy Note 9

Samsung Electronics muta centrul atentiei la New York, pentru data de 9 august. Atunci va avea loc evenimentul Galaxy Unpacked 2018 la Barclays Centre din Brooklyn, eveniment unde va fi lansat noul flagship Samsung Galaxy Note 9.

Conform producatorului sud-coreean, evneimentul va incepe la 11 AM, iar invitatiile de presa au inceput deja sa fie trimise catre cele mai importante surse media care vor asista la gala de la New York.

Pe invitatii se poate observa S Pen-ul, adica centrul atentiei de pe noul varf de gama Samsung Galaxy Note 9. Mai mult decat atat, invitatiile pe care le-a expediat deja Samsung arata un device de culoare galbena (ceea ce inseamna ca Note 9 ar urma sa aiba o culoare inedita) si un buton special, care poate fi noul buton Bixby.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

9 august, data de lansare Samsung Galaxy Note 9, fusese deja anuntata de catre cei de la Bloomberg in urma cu o saptamana. Smartphone-ul Galaxy Note 9 a primit recent certificarea FCC (Federal Communications Commission) semn ca evenimentul de lansare al produsului urma sa se produca intr-adevar cat mai curand. Listarea FCC arata doua versiuni ale modelului, SM-N960X si SM-N960F/DS, prima vehiculandu-se ca ar fi de fapt varianta internationala a modelului Samsung Galaxy Note 9, iar cea de-a doua, o versiunie dual SIM care va fi disponibila in Asia.

Citeste si: Samsung Galaxy Note 9 a vizitat GeekBench

Totodata, Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat oficial si in Statele Unite in aceeasi zi, iar numarul de model pentru aceasta zona este SM-N960U. Cel mai probabil, Samsung Galaxy Note 9 va avea la bord un procesor Snapdragon 845 pentru zona SUA si un chipset in-house Exynos 9810 pentru restul pietelor, inclusiv Europa si Romania.

Design-ul telefonului nu va fi cu mult diferit de cel al precedentului model, insa terminalul din acest an va avea un procesor mai bun, o baterie mai mare, camere foto mai bune si un stylus (S-Pen) imbunatatit.

Samsung Galaxy Note 9 (1)

Randarile din ultima perioada ne anunta ca modelul Galaxy Note 9 va fi echipat cu un display de 6.4-inch (Infinity Display) si cu suport Bixby 2.0. Sistmeul de operare va fi Android Oreo v8.1.

Smartphone-ul va fi echipat cu 6GB memorie RAM si cu versiuni de 64 Gb, 128 Gb si 256 Gb pentru stocarea de date. Bateria de pe Galaxy Note 9 ajunge la 4.000 de miliamperi, ceea ce inseamna ca depaseste destul de clar capacitatea bateriei de pe modelul de anul trecut. In anumite tari, Samsung Galaxy Note 9 va fi disponibil si in versiunea entuziasmanta de 8 GB memorie RAM si 512 GB pentru stocarea de date.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Note 9
Price
Necunoscut