Stiri

Cand apare Motorola Razr 2, smartphone pliabil. Ce specificatii interne ascunde

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Motorola a confirmat ca va introduce noua generatie Razr de smartphone-uri pliabile, incepand cu data de 9 septembrie, in Statele Unite ale Americii.

Cand apare Motorola Razr 2. Primele specificatii tehnice ale noului device

Invitatia a fost deja lansata in mediul online si arata cate ceva din ceea ce va fi noul Motorola Razr 2. Primul Motorola Razr telefon pliabil a fost introdus pe piata in luna noiembrie a anului trecut si a fost lansat la nivel global in luna martie a acestui an.

Cateva randari ale noului telefon arata cum va arata el din punct de vedere al design-ului. Se pare ca Motorola Razr 2 va avea numele de cod „Odyssey” sau, in traducere romaneasca, „Odiseea”. Device-ul nu are scanner de amperente in partea de jos, la fel ca predecesorul sau, astfel ca cel mai probabil, vom avea un astfel de scanner montat in zona laterala.

Bazat pe zvonurile din ultima perioada, Motorola Razr 2 va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 765 cu suport 5G si modemul Snapdragon X52 la bord. De asemenea, el va avea o memorie RAM de 8GB si 256 GB dedicati stocarii de date.

Bateria noului Motorola Razr 2 va fi una mai mare si se spune ca device-ul va include senzorul de imagine Samsung 48MP ISOCELL Bright GM1, precum si o camera frontala de 20 de megapixeli, pentru selfie-uri si video calling.

Fara doar si poate, Motorola Razr 2 va rula din fabrica Android 10, focusat in jurul functiei Quick view Display.

Vom afla mai multe detalii despre Motorola Razr 2 in perioada urmatoare, atunci cand vom reveni si noi, cu mai multe amanunte despre el.

Va reamintim ca noul model Motorola RAZR, cel lansat anul trecut, este un upgrade veritabil si vizibil impresionat prin comparatie cu modelul de debut pe care compania il lansa pe piata in urma cu 16 ani de zile. Originalul Motorola RAZR a fost lansat insa in 2004 sub numele de Motorola RAZR V3. Designul acelui telefon era unul super stylish, iar vanzarile au fost fabuloase: 120 de milioane de unitati la nivel mondial.

In timp, Motorola RAZR a devenit iconic pentru piata de telefonie mobila. Modelul V3 (Motorola RAZR V3 denumire completa) a aparut in al treilea trimestru al anului 2004 si beneficia de un ecran cu diagonala de 2.2 inch si rezoltuie 176×220 pixeli. Densitatea pixelilor era calibrata la 128 ppi, iar domensiunile sale erau de 98x53x13.9. Motorola RAZR V3 a impresionat la acea vreme prin faptul ca era un telefon foarte usor, intr-o lume a telefoanelor mobile in care greutatea era o problema.

Nu uita: Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.700 lei.

Citește un review OnePlus 8 pe blog CatMobile in care afli mai multe detalii despre acest device. De asemenea ti-am pregatit si 5 motive pentru care seria OnePlus 8 este un best buy pe piață