Stiri

Cand apare iPhone X Plus » pret posibil in Romania si imagini noi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Este de asteptat ca Apple sa lanseze a doua generatie de iPhone X, iar unul dintre terminalele atractive, conform celor mai multe informatii, va fi denumit Apple iPhone X Plus. Va scriam si noi in urma cu doua luni despre posibilitatea lansarii unui iPhone entry-level cu ecran de 6.1-inch, o informatie care pare sa se apropie din ce in ce mai mult de realitate. Apple va lansa insa, nu unul, nu doua, ci trei telefoane „mari” in acest an.

iPhone X Plus pret Romania

Noul Apple iPhone X Plus ar urma sa coste mai putin decat versiunea clasica lansata pe piata in septembrie anul trecut. In Romania, modelul aniversar iPhone X poate fi achizitionat acum contra unei sume care incepe de la 4.300 de lei. Ei bine, viitorul iPhone X Plus are un pret mult mai bun si mult mai avantajos. Din primele informatii venite pe filiera americana, putem spune ca device-ul ar urma sa aiba un pret foarte bun, chiar si pentru piata din Romania.

Se pare ca pretul iPhone X Plus se va apropia de 700 de dolari, ceea ce-l va aduce in Romania la o suma de aproximativ 2.800-3.000 de lei. Iar interesul pare sa fie deja foarte mare. O simpla cautare iPhone X Plus emag sau iPhone X Plus pret, ne dezvaluie ca romanii sunt foarte, interesati de acest device, impactul in Google Trends fiind unul in crestere vizibila in ultimele luni.

➡️Vezi cele mai noi huse iPhone X, iPhone 10 din colectia noastra

Noul iPhone cu ecran mare se vrea a fi o dubla lovitura. Ambele au insa aceeasi directie: piata din China. Adica acolo unde Apple nu se descurca la fel de bine ca in alte zone, fiind dominata de producatorii locali care scot pe banda rulanta copii dupa iPhone X, cu ecrane mari „bretonate”, dar si cu preturi de doua ori mai mici.

Apple cauta sa rezolve probabil aceasta problema si va lansa un astfel de dispozitiv cu adresa exacta.

Poti verifica acest top 10 cele mai bune telefoane chinezesti in 2018 si o sa descoperi cateva telefoane foarte bine cotate din China, care seamana izbitor ca aspect cu iPhone X, smartphone-ul aniversar al companiei din Cupertino.

Imagini iPhone X Plus: noul X Plus va avea trei camere precum modelul P20 Pro de la Huawei

Editorialistul Gordon Kelly de la Forbes, anunta in exclusivitate pentru cunoscuta publicatie americana, faptul ca noul iPhone X Plus are deja design-ul confirmat. El a obtinut si cateva imagini sub forma de schema, pe care le denumeste „imagini ale iPhone X de buget”, precum si imagini iPhone X Plus.

Kelly sustine ca noul device al celor de la Apple va „zgudui lumea smartphone-urilor” si prezinta handset-ul intr-o maniera foarte eleganta: „iPhone X Plus – A triple Threat”. De unde vine jocul de cuvinte?

Din faptul ca iPhone X Plus, conform imaginilor prezentate, nu va avea doar un ecran foarte mare ci si un sistem cu trei camere foto pe spate, dupa modelul Huawei P20 Pro.

iPhone X Plus

Momentan, rezolutiile acestor camere reprezinta o necunoscuta chiar si pentru Gordon Kelly, dar face tot sensul din lume, cunoscand politica acestei companii, ca unul dintre senzori sa fie monochrome si unul telephoto. Cel mai probabil, noul iPhone X Plus va functiona excelent in conditii low-light, adica un teritoriu pe care Apple s-a straduit in ultimii ani sa tina pasul cu rivalii sai.

Foarte probabil insa, a doua generatie de iPhone X, va avea si o versiune de upgrade a modelului lansat in septembrie, iar nord-americanii pastreaza ce e mai bun, pentru sfarsit. Acest device va primi un veritabil upgrade in sectorul foto si, asa cum e si firesc, Apple ruleaza acest modul la care lucreaza intens pentru versiunea cea mai scumpa (flagship-ul). In schimb, versiunea de buget va pierde probabil celebrul 3D Touch, in timp ce „bretonul” sau va fi ceva mai pronuntat.

iPhone X Plus (1)

Noul iPhone cu trei camere, conform Forbes

Un alt zvon legat de modelul de 6.5-inch, care va fi lansat de asemenea in acest an, anunta ca Apple ia in considerare posibilitatea de a include in configuratia sa un suport Dual-SIM, zvon contra-zis de informatiile insider-ilor din Statele Unite, care anunta ca device-ul ar putea incorpora un sistem e-SIM, adica un nou sistem electronic, care anuleaza practic nevoia unei cartele fizice provenite de la un operator.

Momentan, toate aceste informatii raman la nivel de zvon, iar pana la lansarea efectiva a lui iPhone X Plus si a celorlalti parteneri de gama din acest an, mai este destul timp. Va invitam sa tratati in acest context, cu rezervele de rigoare, toate stirile care apar despre „protagonistii Apple” din acest an, macar pana in apropierea evenimentului din septembrie.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 5 votes