Stiri

Cand apare iPhone SE 2 si detalii despre MacbBook 16-inch si iPad Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Apple este aproape să prezinte noua generație iPhone SE, care ar putea fi numită iPhone SE 2. Știrea vine de la una dintre vocile din media, extrem de bine conectate la ceea ce inseamna Apple, Ming-Chi Kuo. El spune că telefonul trebuie să se lanseze în primul trimestru al anului 2020.

Cand apare iPhone SE 2

Apple a lansat recent pe piata iPhone 11 luna trecuta, dar conform unor informatii noi, compania din Cupertino ar urma sa lanseze in scurt timp si un succesor pentru modelul iPhone SE.

Este vorba despre iPhone SE 2, un device care va avea la interior componente din iPhone 11. Totodata, Apple va lansa pe piata mult asteptatele MacBook si iPad Pro, care vor prinde viata in aceasta luna.

Apple este foarte aproape să prezinte noua generație iPhone SE, care ar putea fi numită iPhone SE 2. Știrea vine de la analistul Ming-Chi Kuo, un jurnalist cu surse bune in interiorul Apple, care spune că telefonul trebuie să se lanseze în primul trimestru al anului 2020, relatează 9to5Mac.

Kuo spune că noul telefon va fi mai accesibil decât actuala linie iPhone și va fi alimentat de cel mai recent chipset Apple A13 Bionic cu 3 GB RAM. În schimb, iPhone-ul SE original a venit cu cipul Apple A9.

Interiorul noului Apple iPhone SE 2 va fi adapostit de un design care seamana destul de mult cu iPhone 8. Este de asteptat ca urmatorul iPhone sa aiba un ecran LCD de 4.7-inch si un scanner cu amprenta tactila care va fi parte a butonului Home. Dispozitivul va rula si cea mai recenta versiune de iOS 13, proaspat scos din cutie, va avea functii de realitate augmentata si totodata, acces la Apple Arcade.

Nu se vorbeste inca despre un pret de achizitie, un detaliu pe care l-a evitat de altfel si Kuo. Stim insa ca vechiul iPhone SE costa aproximativ 349 de dolari, inainte sa fie oprit de la aparitia pe piata. Actuala generatie de iPhone 11 are un pret foarte mare, iar compania estimeaza ca o sa vanda aproximativ 40 de milioane de terminale iPhone SE 2, atunci cand acesta va fi lansat oficial pe piata. Presa din Statele Unite sustine ca noul model ar urma sa coste 399 de dolari, dar aceasta confirmatie este momentan catalogata drept un simplu zvon. E drept, unul care se poate transforma destul de usor in realitate.

Zvonurile anterioare anuntau ca iPhone SE nu va avea incarcare wireless si nici gesturi de tip 3D, la fel ca actualele telefoanel din linia iPhone 11. Debutul oficial al iPhone SE 2 ar urma sa se produca in primul trimestru al anului viitor. Device-ul se anunta unul realmente spectaculos pentru cei care iubesc telefoanele de mici dimensiuni.

In timp ce iPhone SE este gata de lansare anul viitor, Apple lucreaza intens si la lansarea oficiala a noilor MacBook si iPad, lansare care va avea loc in aceasta luna. MacRumors anunta ca Apple va organiza un eveniment chiar in aceasta luna, in apropierea evenimentului oficial de lansare al iPad Pro si MacBook Air, alte doua device-uri foarte asteptate de fanii companiei.

Printre noile produse va fi un MacBook Pro de 16 inci, care va avea aceeasi formă cu MacBook Pro de 15 inci. Acest lucru va fi posibil datorită unui afișaj mai mare, dar cu margini mai mici pe noul laptop. Afișajul de pe acest dispozitiv MacBook este de așteptat să aibă o rezoluție de 3072 × 1920 pixeli. Pe lângă MacBook Pro de 16 inci, Apple ar putea reîmprospăta modelele iPad Pro de 11 inci și 12,9 inci cu cele mai noi cipuri Apple A13 Bionic și câteva funcții noi.

Etichete:

apple iPhone SE 2
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone SE 2