Stiri

Cand apare Huawei Mate 10 Pro si cum arata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In septembrie, Huawei a lansat in China noul smartphone Huawei Maimang 6, device care in Europa va purta denumirea de Huawei Mate 10 Lite. Gama Mate 10 a producatorului chinez va include insa, pe langa versiunea de baza si versiunea Lite, smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro. Acesta apare in cateva imagini spectaculoase prezentate de celebrul leaker Evan Blass. Alaturi de aceste telefoane, Huawei va prezenta si o editie speciala (de lux) intitulata (asa cum ne-am obisnuit), Huawei Mate 10 Porsche Edition.

Cand apare Huawei Mate 10 Pro

Asa cum am explicat si anterior, seria Mate 10 de la Huawei va fi lansata pe data de 16 octombrie. Aceasta va fi si data de lansare a noului Huawei Mate 10 Pro, un device care promite sa fie unul de-a dreptul spectaculos.

Cum arata Huawei Mate 10 Pro

Evan Blass (@evleaks) este unul dintre cei mai cunoscuti leakeri din domeniu si recent, ne-a dezvaluit cele mai importante specificatii Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro. Acum, acesta a postat imagini absolut spectaculoase care ne dezvaluie aspectul Huawei Mate 10 Pro, un phablet care se anunta cu adevarat spectaculos.

Asa cum se poate observa din imaginile de mai sus, Huawei Mate 10 Pro inspira o puternica senzatie de eleganta, stil si rafinament. Partea sa frontala este ocupata in totalitate aproape de noul display EntireView, cu o camera foto frontala (pentru selfie-uri si video calling) in partea de sus. Noul chipset al companiei (Kirin 970), cel care va motoriza acest telefon, este prezent in aceasta imagine de presa intr-o maniera destul de evidenta (AI), in timp ce partea din spate a terminalului ne sugereaza ca Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil in trei culori. Logo-ul Huawei este plasat in partea de jos, iar camerele sale (evident, Leica) sunt prezentate (asezate) sub forma verticala. Aria pe care o ocupa cele doua camera este subliniata printr-o umbra care credem noi ca va fi destul de discreta.

Huawei Mate 10 Pro

Sub camerele foto descoperim un scanner de amprente. Culorile despre care vorbeam mai sus par sa fie gri, albatru si cafeniu sau coffee brown asa cum il descrie presa chineza. Fara doar si poate, acest nou device al companiei chineze cu cele mai mari vanzari arata spectaculos. Avem detalii despre preturi Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro aici.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes